“Bőség Minden Téren hírlevél”

Hírlevelemben értesítelek legújabb blogbejegyzéseimről, programjaimról, akcióimról!

Feliratkozásod esetén ajándékba kapod az „Azonnal jó hangulatot magamnak!” című e-könyvemet.

Klikkelj ide a feliratkozáshoz!

Az ajándék e-könyvemről

Szerintem a könyved zseniális. Nekem személy szerint az ötlettár nagyon sokat segített, hihetetlenül gazdagított. Gratulálok hozzá.
Nagypál Györgyné

Nagyszerű és nagyon tartalmas anyagot állítottál össze.
Nagyon-nagyon klassz a téma is, hisz mindenki vágyik egy kis jó érzésre, és a hozzáállásod is: érződik rajta, hogy szívesen segítesz.
Lorkné Szinicska Gyöngyi

Ennyi élvezet felsorolva egy helyen – csupán olvasni is feldobó!
Rengeteg élményt hozott felszínre bennem. Nem is tudtam, hogy ennyi kincsem van!

Klikkelj ide, hogy Te is megkapd!

Eckhart Tolle idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe.

A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan.

Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény.

A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Meditáció otthonra

A 2012. november 1-i programon elhangzott meditációt most ingyen elérhetővé teszem:

„Béketeremtés szívemben halottammal kapcsolatban” (jobb klikk és mentés)

Médiumi ékszerek és festmények

Ajándékozd meg önmagadat vagy szeretteidet pozitív kisugárzású, a spirituális fejlődést támogató ékszerrel, festménnyel!

Vagy csupán csak gyönyörködj a róluk készült képeket nézegetve!

Irány a webshop!

Tápláló forrásaim

Sokakat foglalkoztat, hogy vágyaikat, céljaikat hogyan fogalmazzák meg, van-e erre valamilyen szabály. Pl. pénzügyi téren határozzák-e meg a konkrét összeget, amit el akarnak érni, kérhetnek-e egyáltalán a Mindenlétezőtől (az Univerzumtól, Istentől, a Forrástól, …) pénzt, vagy csak azokat a dolgokat, amiket általa meg akarnak szerezni, tűzzenek-e ki határidőt, stb.

Azt szoktam csípőből válaszolni ezekre a kérdésekre, hogy ez a TE életed, a TE játékod, úgy játszhatod, ahogy NEKED jobban esik (tudom, sok „siker-tanácsadó” megkövezne ezért, hiszen ők abból élnek, hogy megtanítsák neked a sok-sok szabályt, amit be kell tartanod, ha sikeres akarsz lenni …). Például ha neked jobb érzést okoz pénzt, konkrét összeget vagy határidőt beleírni, belegondolni a pénzügyi vágyaidba, tedd azt, ha éppen ellenkezőleg, rosszabbul érzed magad tőle, akkor ne tedd. A lényeg az, hogy tudatosítsd, milyen érzések töltenek el az egyik vagy másik verziónál, mert aszerint tudsz választani.

Az egyetlen szabály maga a vonzás törvénye, ami szerint: a sok-sok impulzusból, ami ér (saját tapasztalataid, és azok az információk, amik a körülötted élők tapasztalataiból és a médiából eljutnak hozzád) válaszd ki, hogy
1. te mit akarsz, és azután csak arra figyelj,
2. és vele kapcsolatban csak jóleső érzelmeket okozó gondolatokat válassz.

Ez a „csak arra figyelj, amit akarsz” igényel azért némi magyarázatot: ha ugyanis vágyadat úgy fogalmazod meg, hogy „nem akarok rákos lenni”, „adósság nélkül szeretnék élni”, „el akarom kerülni a rosszindulatú embereket”, “nem akarok kövér lenni” „meg akarok szabadulni a magánytól” – akkor éppenhogy a rákra, az adósságra, a rosszindulatú emberekre, a kövérségre, a magányra figyelsz, így szándékoddal ellentétben ezeket vonzod be az életedbe. Szóval pozitívan fogalmazz, amikor valamilyen vonzást el akarsz indítani, nehogy véletlenül a vágyad ellentétét, hiányát kezdd el vonzani!

Ami pedig a „jóleső gondolatokat” illeti: ha a vonzás törvényét akarod használni az életed vágyaid szerinti alakításához, elengedhetetlenül fontos, hogy állandóan figyeld az érzelmeidet.

Egyrészt azért, mert ezek mutatják az utat, hogy merre menj: amelyik gondolat, tett kellemesebb érzelmekkel tölt el, azt érdemes választanod a nagyobb siker érdekében.

Másrészt azért, mert a vágyaddal kapcsolatos kellemetlen érzelmeid – ha vannak – megakadályozzák, hogy megérkezzen hozzád, amire vágysz, hiszen ilyenkor nem vagy a vágyadra hangolva!

Pl. ha vágyadra gondolva ilyenfajta kétségek töltenek el vele kapcsolatban: az én munkám / társam / egészségi állapotom / kinézetem / anyagi helyzetem / képességeim / tudásom / korom / lelki problémáim / kapcsolataim mellett ez elképzelhetetlen … úgyse jön össze, nekem úgyse sikerül, valami úgyis meghiúsítja – akkor ezekkel egy falat emelsz önmagad és a vágyad megvalósulása közé.

Az én két aktuálisan kedvenc kétségeloszlató, jobb érzésekre hangoló fogásom a „Már elkezdtem vonzani …(a vágyamat)” és a „Sokminden történhet …(ami közelebb visz a vágyam megvalósulásához)”.

Próbáld ki te is őket! Számodra is érzelmi megkönnyebbüléssel jár így kimondani azokat a vágyaidat, melyek megvalósulásával kapcsolatban kételyeid szoktak felmerülni?

Neked mennyire könnyű vágyaiddal kapcsolatosan kellemesebb érzések felé kormányozni magad?
Van valami kedvenc, bevált fogásod?

FacebookGoogle+TwitterPinterestMySpaceEmailGoogle GmailYahoo Mail
 


5 hozzászólás: “Nincs szabály – vagy mégis?”

 1. Pali mondta:

  Én ezt úgy csinálom, hogy még el is túlzom néha a kívánságaimat. Az a helyzet, hogy én egy olyan, teljesen valószínűtlennek tűnő szerencsétlenség-sorozaton vagyok túl (mégis megtörtént…), és annyira kilátástalan a (jelenlegi) életem, hogy nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy bekorlátozzam magam.
  Amikor minden tönkrement körülöttem, volt két választásom: vagy beleragadok abba a helyzetbe, és akkor nekem annyi, vagy kimászok belőle, és ráfókuszálok egy új, jó életre. Ennyi. Három hónapja ezen dolgozom, rengeteg “agyi” munka, mert ott dől el minden.
  Hazudnék, ha azt mondanám, apróbb javulások, új jelek ne mutatkoznának, igaz, érdekes módon fordított sorrendben kezdenek a dolgok megoldódni. De ahhoz képest, amit átéltem, kisebb javulás már van.
  Ja, és tapasztalatom: ezt nem lehet abbahagyni. Egy bizonyos ponton túl már létszükséglet, nem fordulhatsz vissza. Én sem teszem, nincs más választásom, ha normális életet akarok magamnak, mint csinálni tovább.


 2. Tormási Kati mondta:

  Köszönöm, Pali, hogy megosztottad ezt velünk.


 3. Pali mondta:

  Szívesen, én ma találtam az oldalatokra, de visszajáró lélek leszek…
  Kellene még több aktivitás, élet ezen az oldalon szerintem. Annyian és annyiszor nézzük, nézik az élet rossz oldalát, annyi szenvedés van a világon, és amikor lehetőség lenne pozitív gondolataink megnyilvánulására, nem használjuk. Legyen ez másképp és tegyünk érte!


 4. Csepiga Éva mondta:

  3 éven belül másodszor küldött padlóra a sors. Egy barátnőm ismerte történetemet, ő ajánlotta ezt az oldalt. Nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam, és ugyanúgy, mint az előttem szóló Pali, én is rendszeresen vissza fogok térni ide. Ismerem a titkot, a vonzás törvényét, magam asztrológiát is tanultam, de vannak olyan helyzetek, amikor egy külső erő kell, hogy segítsen tovább lépni, ha elakadtál. Nekem ilyen most ez az oldal. Köszönet és hála érte!


 5. Pali mondta:

  Most én is éppen azon gondolkodtam, hogy valóban kell valami külső erő ahhoz, hogy segítsen tovább lépni, azért is jöttem újra vissza. Én pl. a mai napon sikertörténeteket kerestem, mert úgy érzem, ha olvasok arról, ahogyan másoknak sikerült kilábalni a kilátástalannak tűnő, rossz helyzetükből, az rám is pozitív hatással van. Hozzá kell tennem, 8 hónapja tart már nálam egy nagyon rossz létállapot, nem is értem, hogy nem sikerült még kievickélni belőle, ezért szükség is van minden pozitív gondolatra és példára. A végső kulcs persze magunkban van, erre már rájöttem.Szólj hozzá!


Mire jó ez az oldal neked?

Én, ha el is tudok időnként kalandozni élvezettel a filozofálgatás területére, alapvetően gyakorlatias típus vagyok.

Ezért aztán ezen a weboldalon főként praktikus tanácsokat fogsz találni arról, hogy
hogyan használd a vonzás törvényét ahhoz, hogy testestől-lelkestől jól érezd magad a bőrödben.

Szeretettel: Tormási Kati

Blogbejegyzések