“Bőség Minden Téren hírlevél”

Hírlevelemben értesítelek legújabb blogbejegyzéseimről, programjaimról, akcióimról!

Feliratkozásod esetén ajándékba kapod az „Azonnal jó hangulatot magamnak!” című e-könyvemet.

Klikkelj ide a feliratkozáshoz!

Az ajándék e-könyvemről

Szerintem a könyved zseniális. Nekem személy szerint az ötlettár nagyon sokat segített, hihetetlenül gazdagított. Gratulálok hozzá.
Nagypál Györgyné

Nagyszerű és nagyon tartalmas anyagot állítottál össze.
Nagyon-nagyon klassz a téma is, hisz mindenki vágyik egy kis jó érzésre, és a hozzáállásod is: érződik rajta, hogy szívesen segítesz.
Lorkné Szinicska Gyöngyi

Ennyi élvezet felsorolva egy helyen – csupán olvasni is feldobó!
Rengeteg élményt hozott felszínre bennem. Nem is tudtam, hogy ennyi kincsem van!

Klikkelj ide, hogy Te is megkapd!

Eckhart Tolle idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe.

A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan.

Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény.

A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Meditáció otthonra

A 2012. november 1-i programon elhangzott meditációt most ingyen elérhetővé teszem:

„Béketeremtés szívemben halottammal kapcsolatban” (jobb klikk és mentés)

Médiumi ékszerek és festmények

Ajándékozd meg önmagadat vagy szeretteidet pozitív kisugárzású, a spirituális fejlődést támogató ékszerrel, festménnyel!

Vagy csupán csak gyönyörködj a róluk készült képeket nézegetve!

Irány a webshop!

Tápláló forrásaim

Tegyük fel, hogy van valaki, akivel enyhén szólva döcögős a kapcsolatod – rokon, munkatárs, szomszéd, bárki – mérget rá, hogy van ilyen :)

Mit is emlegetek mindig ezen az oldalon? hogy gondolom? mi a célod? Jól érezni magad!

Akkor érzed jól magad, ha telve vagy magas rezgésszintű érzelmekkel: békesség, szeretet, hála, … (ld. az Érzelemskála cikkemet) … de ez nem kell, hogy függjön attól, hogy mások hogy viselkednek veled!

Persze, bónuszként megkapod, hogy mások máshogy viszonyulnak majd hozzád … de ez nem következik be automatikusan azonnal … és lehet, hogy nem is megváltozni fog az illető, hanem mondjuk lassan kikerül az életedből, mert nincs olyan rezgéskészlete, amely illeszkedik a te megváltozott rezgéseidhez, érzelmeidhez … de akkor jönni fognak helyette olyan kapcsolatok (mert a lét nem szereti az űrt), amelyek a tebenned uralkodó érzéseknek megfelelnek … szerető, békével teli, szabadságon alapuló (csak addig boldogítjuk egymást, amíg az mindkettőnknek jó), lelkesítő kapcsolatok …

Szóval a fő célod az, hogy te jól érezd magad, eljuttasd magad magas rezgésszintű érzelmekre … az, hogy ez a világban milyen változásokat fog generálni (mert hogy fog, az tuti), másodlagos … hiszen most már úgyis jól érzed magad, a jó érzéseidhez tulajdonképpen nincs szükséged semmi változásra …

Na jó, tudom, hogy ez így elég mellbevágó … hiszen egy folyamatosan fennálló kellemetlen szituáció kellős közepén iszonyú energiáidba kerülhet a jó érzéseidet fenntartani, újból és újból visszaszerezni … egyszerűbb odamondani, odacsapni valamit, valakibe-valamibe belerúgni, zokogni, reménytelenségbe esni, másokat hibáztatni … de gondolj bele, eközben milyen állapotban van a lelked? … mintha satuban lenne, prés alatt … micsoda szenvedés! … kívánatos ez neked? … nem kívánatosabb-e a nehezebb(nek tűnő), de óriási megkönnyebbülést hozó utat választani, megtalálni és kibontakoztatni a szívedben rejlő pozitív érzelmeket … megengedni a másiknak, hogy az legyen, aki, úgy járja a maga útját, ahogy járja … hisz azzal téged nem tud se jobban, se kevésbé boldoggá tenni … mert a te boldogságod forrása saját magadban van … egyedül neked áll hatalmadban magadat boldogabb érzésekre hangolni …

No, elég az elméletből, jöjjön valami gyakorlati!

Szóval, a célod az, hogy valahogy elérd, hogy más szemüvegen keresztül (a szeretet-hála-stb. érzéseivel eltelve – vagy mondhatod úgy, hogy Isten szemével) tekints az illetőre.

Mai tippem: próbáld ehhez ki a ho’oponopono-t. Hogy mi az? Íme két leírás róla, és egy gyönyörű dal hozzá.

Az egyik cikk a www.sziakademia.hu oldalról való, a másik a www.thesecret.hu -ról. (klikkelj a webcímekre az elolvasásukhoz)

És íme a dal. Ez valami gyönyörűség! Tulajdonképpen a ho’oponopono négy
szavát – „sajnálom, kérlek bocsáss meg, köszönöm, szeretlek” – éneklik
mindenféle nyelven.

Neked is tetszik?

Te is magasabb rezgésállapotba, pozitívabb érzelmi állapotba kerülsz a hallgatásával? És ugye már nem is bánt annyira, ha rágondolsz az illető viselkedésére?

FacebookGoogle+TwitterPinterestMySpaceEmailGoogle GmailYahoo Mail
 


5 hozzászólás: “A szeretetteli kapcsolatokért”

 1. Erzsébet mondta:

  Köszönöm, Kati!
  Ez valóban gyönyörű, kétszer egymásután meghallgattam, és még meg fogom egypárszor. Rám nagy hatással volt, elkezdtem pityeregni a gép előtt (pár lehet, hogy lelkem állapota a mai nap, az emlékezés, miatt – fogékonyabb)

  Mégegyszer, köszönöm!
  és….. Napsugaras üdvözlet:)


 2. Csizmaziáné Csepregi Éva mondta:

  Szeretlek. Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg! Köszönöm!


 3. Ági69 mondta:

  Szeretlek.Sajnálom.Kérlek,bocsáss meg!Köszönöm! Több mint egy hónapja alkalmazom és megváltoztatta az életemet,sokkal pozitívabban gondolkozom és nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb az életem és boldogabb is vagyok. Ajánlom mindenkinek ezt a négy mondatott!!!


 4. eta mondta:

  Szép szám, de a bocsánatról szól.Akkor kérünk bocsánatot, ha hibáztunk megbántottunk valakit,és ez a szám rettentő kesergő,elszomorító.A szívet összerántja.

  A jó érzések keltése,az öröm eurófiát kell okozzon,ünneplést ,kiugrunk a bőrünkből ,repkedünk,táncolunk,úgy szeretünk,megváltanánk a világot,átugrunk minden akadályt,győztes harcosok,istennőkké váljunk a szeretet,szerelem a hála által.győztesekké leszünk.

  Úgy kell élni,tenni,szólni naponta,mától,hogy ne kelljen bánkódni,keseregni és bocsánat helyett köszönömöt mondjunk ,mutassunk ki,közvetítsünk,örömet és hálát a másik felé.kiáradás,kinyílunk mint a lótuszvirág,a rózsa .
  Kis odafigyelés önmagunkra és másokra.


 5. Kitana mondta:

  http://www.youtube.com/watch?v=VZ9mCiob1QQ

  Végignéztem az összes részt, és azóta számomra is új érzés, nyugalom, béke jár át.Szólj hozzá!


Mire jó ez az oldal neked?

Én, ha el is tudok időnként kalandozni élvezettel a filozofálgatás területére, alapvetően gyakorlatias típus vagyok.

Ezért aztán ezen a weboldalon főként praktikus tanácsokat fogsz találni arról, hogy
hogyan használd a vonzás törvényét ahhoz, hogy testestől-lelkestől jól érezd magad a bőrödben.

Szeretettel: Tormási Kati

Blogbejegyzések