“Bőség Minden Téren hírlevél”

Hírlevelemben értesítelek legújabb blogbejegyzéseimről, programjaimról, akcióimról!

Feliratkozásod esetén ajándékba kapod az „Azonnal jó hangulatot magamnak!” című e-könyvemet.

Klikkelj ide a feliratkozáshoz!

Az ajándék e-könyvemről

Szerintem a könyved zseniális. Nekem személy szerint az ötlettár nagyon sokat segített, hihetetlenül gazdagított. Gratulálok hozzá.
Nagypál Györgyné

Nagyszerű és nagyon tartalmas anyagot állítottál össze.
Nagyon-nagyon klassz a téma is, hisz mindenki vágyik egy kis jó érzésre, és a hozzáállásod is: érződik rajta, hogy szívesen segítesz.
Lorkné Szinicska Gyöngyi

Ennyi élvezet felsorolva egy helyen – csupán olvasni is feldobó!
Rengeteg élményt hozott felszínre bennem. Nem is tudtam, hogy ennyi kincsem van!

Klikkelj ide, hogy Te is megkapd!

Eckhart Tolle idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe.

A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan.

Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény.

A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Meditáció otthonra

A 2012. november 1-i programon elhangzott meditációt most ingyen elérhetővé teszem:

„Béketeremtés szívemben halottammal kapcsolatban” (jobb klikk és mentés)

Médiumi ékszerek és festmények

Ajándékozd meg önmagadat vagy szeretteidet pozitív kisugárzású, a spirituális fejlődést támogató ékszerrel, festménnyel!

Vagy csupán csak gyönyörködj a róluk készült képeket nézegetve!

Irány a webshop!

Tápláló forrásaim

Ha tudatosan élsz, tudatosan igyekszel a céljaidat elérni, bizonyára már tapasztaltad, hogy bizonyos dolgokat hip-hop képes vagy megteremteni, mások meg hatalmas erőfeszítéseid ellenére sem alakulnak az elképzeléseid szerint.

Ez olyankor történik, amikor a tudatalattidban ott egy gát, egy negatív program, egy negatív hitrendszer.

Mivel ez a tudatalattidban van, így nem vagy tudatos rá, ezért ezeket éppenhogy csak akkor tudod fülöncsípni, amikor a dolgaid nem úgy alakulnak, amilyenné te próbálod alakítani.

Jobb esetben így, hogy a szituációkban rálátsz, tudatosulni tud benned: „jé, én tényleg nem bízom abban, hogy az egészségemre valamilyen hatással tudok lenni” vagy „jé, én tényleg félek a sorsomat a saját kezembe venni, mert akkor, ha nem sokan felelősek az én sorsomért, akkor nagyon magányosnak fogom érezni magam” vagy „jé, én tényleg nem szeretnék gazdag lenni, mert akkor utálni fognak” … és még millió ilyenfajta gát, létezik.

Rosszabb esetben csak a nemkívánt szituációt látod, de nem tudod kibányászni, milyen gátak vannak a tudatalattidban.

Hogy honnan kerülnek a tudatalattidba ezek a gátak, ezek a hit(rendszer)ek?

1. Először is amikor megszülettél, nem tudtad, hogyan kell ebben a világban élni, mindezt a szüleidtől és a körülötted élő többi felnőttől (óvónéni, tanár, rokonok, szomszédok, könyvek, tévé, rádió) tanultad el. Mint a szivacs magadba szívtad az ő hozzáállásukat, hiteiket, mert ez szolgált téged, ettől függött a beilleszkedésed a földi életbe. Honnan máshonnan is tanulhattál volna? Pl. „keményen meg kell dolgozni minden fillérért” „soha ne vegyél fel kölcsönt” „a hízásra való hajlam családi örökség” „minden férfi/nő csak egyet akar” …

2. Aztán ott vannak azok a hitek, amit abból szívtál magadból, hogy rólad mit mondtak mások. Hát honnan is lett volna már kezdettől önismereted? A felnőttek okosak, ők tudják, milyen vagyok. Pl. szép, ügyetlen, ehhez-ahhoz buta, túl ilyen-olyan, …

3. Az életed során átélt mély, tudatosan fel nem dolgozott érzelmeket is mind a tudatalattidba fojtottad. Ha nem volt erőd szembenézni velük, akkor jól szolgált téged, hogy elrejthetted őket magad elől. Pl. gyász, keserűség halmozódhatott fel, melyekből aztán leszűrted a magad hiteit: „ilyen … az élet”, „nem érdemes …”

4. Aztán ott vannak a felmenőid hitei, programjai. Ez egy érdekes genetikai téma. Minden sejtedben ott a DNS, és a DNS-edben ott vannak a fizikai gének az őseidtől. De a DNS egy olyan hosszú láncmolekula, amit ha kinyújtanánk, közel 2 méter lenne. Hogyan fér bele mégis egy sejtbe? Hát úgy, hogy összetekeredik. És a tekeredés minőségét és a kanyarokhoz társuló metil-gyököket szintén felmenőidtől öröklöd – és te magad is változtatod életed folyamán és öröklöd tovább. Ezek plusz információt hordoznak:
„az a mód, ahogyan az egyes válságokat az egyén megoldja”
„az élőlények az életútjuk során szerzett tulajdonságaikat továbbörökítik az utódaikra is”
„a DNS szekvenciával szemben, ami minden sejtben azonos az ember egész életében, az epigenetikus változások az illetőt ért hatások következtében jönnek létre”
Ha ez a téma érdekel, írd be az epigenetika szót a keresőbe és búvárkodj :)
/Nem szorosan ide tartozik, de hadd mondjam el, hogy mély csodálattal és lelkesedéssel vettem tudomásul, hogy ha valaki ezen a téren haladást ér el, akkor a vele genetikai kapcsolódásban lévőknél ugyanaz a epigenetikai változás megtörténik, felmenőknél és lemenőknél egyaránt./
Röviden: az ezen a szinten lévő programjainkat őseinktől örököltük vagy ebben az életünkben adtuk a génjeinkhez.

5. Van egy még mélyebb szint, a kollektív hitek. Ezt még nehezebb felismerned, mert nincs a környezetedben olyan, aki máshogy gondolkodna. Pl. “Megbűnhődte már e nép a múltat s jövendőt” (megbűnhődte a régi bűneit, jó, legyen – de a jövendő bűneit???! Örökké rosszak akarunk maradni??) vagy pl. a fizika fejlődése is arról szól, hogy a megelőző paradigmát, hitrendszert mindig felülmúlják – de csak óriási erőfeszítések árán, kivételes gondolkodók tudnak elszakadni attól, amit az összes ember úgy hisz.

6. Sőt, hiszed – nem hiszed, előző életedbeli hiteket is magaddal hozhattál. Ha így tettél, valószínűsítem, hogy szánt szándékkal tettél így. Le akartál már számolni velük végre. Pl. “csak szegényen/önmegtartóztató életet élve/a feljebbvalóknak engedelmeskedve kerülhetek közelebb Istenhez” “ha (gyógyító) képességeimet kimutatom, megölnek” “hetedíziglen bűnhődnöm kell azért, amit tettem”

Mindezek a hitek magukat önműködően megvalósító programokként futnak a tudatalattidban. Márpedig a viselkedésed, a reagálásaid több mint 90 %-át onnan indítod. A tudatos elmédnek olyan kicsi a feldolgozóképessége, olyan lassú, hogy ha csak arra kellene hagyatkoznod, már nem élnél, nem tudnál helytállni a legegyszerűbb szituációban sem. Ezért, hogy a tudatos elme kapacitását ne terheljük, tesszük automatikusan a tudatalattiba a már megtanult készségeket (pl. a járást) is, és onnan indítjuk, ha szükség van rá, automatikusan.

Szóval az, ahogy jelen vagy egy (élet)helyzetben, jórészt a tudatalattidból ered. Azaz a rezgésedet jórészt a tudatalattid határozza meg. Itt a kulcsa a felemás teremtéseidnek. Azokon a területeken, ahol tudatalattidban nincs korlátozó hitrendszer, program, ott a tudatod tartalmának változtatásával sikeres tudsz lenni. Amivel kapcsolatban viszont van, ott nem vagy sikeres.

A nagy kérdés tehát az: hogyan férhetek hozzá a tudatalattimhoz és változtathatom meg ott azokat a tartalmakat, amik nem szolgálnak engem?

És most itt abba is hagyom a gondolatmenetet, mert egyrészt a blogbejegyzés túl hosszúra sikeredne, másrészt tényleg szeretnék egy következő blogbejegyzésben elég tág körképet adni a lehetőségekről, amihez össze szeretném rendezni az összes információmat.

MOST ami lényeges: az előző blogbejegyzésemben említett Ica-gyakorlattal azt a tudatalatti programodat tudod semlegesíteni, amit a 6. pontban említettem, hogy „bűnhődnöm kell”. Ha tényleg volt valami, amit tettél, amiért úgy érzed tudat alatt, hogy még mindig bűnhődnöd kell, és ez fájdalmas szituációkban jelenik meg az életedben – most itt a lehetőség, és megbékélhetsz.

Bátorítalak, hogy könnyebbülj meg, végezd el egyedül – vagy menj el Ica tréningjére vagy gyere hozzám, hogy segítséget kapj az elvégzéséhez. Klikkelj ide az előző blogbejegyzéshez

FacebookGoogle+TwitterPinterestMySpaceEmailGoogle GmailYahoo Mail
 


2 hozzászólás: “A tudatalatti programjai és a vonzás törvénye”

  1. erika mondta:

    Tisztelettel had kérdezzem meg én mindig pozitiv ember voltam de azt hiszem már nem tudok az lenni.Mivel férjem elvesztette 4,5-év után az állását van 1 csodálatos 4,5 éves kislányunk én heti 12 órában dolgozok keresetem 22.ft.albérletem 50000+rezsi kérdezem én öntöl ezekután hogyan lehet pozitivan gondolkodni amikor kiraknak az albérltböl.Ilyen körülmények között még sosem voltam.Én is pozitivan gondolkodtam amig megtehettem mert a jolét mellett lehetett pozitivan gondolkodni és most?


  2. Tormási Kati mondta:

    Kedves Erika!
    Mégis arra buzdítalak, maradj pozitív, higgy, reméld, hogy ez csak egy átmeneti állapot, amiből megerősödve fogsz kikerülni. Meglehet, ez a pozitivitásod próbája, hogy tényleg pozitív vagy-e – és most fogod megtanulni a valódi, lényedet teljesen átjáró, nemcsak szóbeli pozitivitást, ami a körülményektől független, és ami tartós jólétet teremt. Nagyon szorítok neked!!!Szólj hozzá!


Mire jó ez az oldal neked?

Én, ha el is tudok időnként kalandozni élvezettel a filozofálgatás területére, alapvetően gyakorlatias típus vagyok.

Ezért aztán ezen a weboldalon főként praktikus tanácsokat fogsz találni arról, hogy
hogyan használd a vonzás törvényét ahhoz, hogy testestől-lelkestől jól érezd magad a bőrödben.

Szeretettel: Tormási Kati

Blogbejegyzések