“Bőség Minden Téren hírlevél”

Hírlevelemben értesítelek legújabb blogbejegyzéseimről, programjaimról, akcióimról!

Feliratkozásod esetén ajándékba kapod az „Azonnal jó hangulatot magamnak!” című e-könyvemet.

Klikkelj ide a feliratkozáshoz!

Az ajándék e-könyvemről

Szerintem a könyved zseniális. Nekem személy szerint az ötlettár nagyon sokat segített, hihetetlenül gazdagított. Gratulálok hozzá.
Nagypál Györgyné

Nagyszerű és nagyon tartalmas anyagot állítottál össze.
Nagyon-nagyon klassz a téma is, hisz mindenki vágyik egy kis jó érzésre, és a hozzáállásod is: érződik rajta, hogy szívesen segítesz.
Lorkné Szinicska Gyöngyi

Ennyi élvezet felsorolva egy helyen – csupán olvasni is feldobó!
Rengeteg élményt hozott felszínre bennem. Nem is tudtam, hogy ennyi kincsem van!

Klikkelj ide, hogy Te is megkapd!

Eckhart Tolle idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe.

A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan.

Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény.

A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Meditáció otthonra

A 2012. november 1-i programon elhangzott meditációt most ingyen elérhetővé teszem:

„Béketeremtés szívemben halottammal kapcsolatban” (jobb klikk és mentés)

Médiumi ékszerek és festmények

Ajándékozd meg önmagadat vagy szeretteidet pozitív kisugárzású, a spirituális fejlődést támogató ékszerrel, festménnyel!

Vagy csupán csak gyönyörködj a róluk készült képeket nézegetve!

Irány a webshop!

Tápláló forrásaim

Tudod, a panaszkodással alacsony rezgésszinten tartod magad, és a negativitás negativitást vonz, közérzetben, hangulatban, a veled történő eseményekben … :(

Mit tehetsz?

3 tipp a gondolkodásod, hozzáállásod megváltoztatásához (más témákra is alkalmazhatod őket!):

1. Nem vagy kiszolgáltatva, nem vagy áldozat, a körülmények áldozata. Kibontakoztathatod teremtőképességedet, kreativitásodat! Amikor esik az eső, arra is vannak megoldásaid. Keress a kánikula idejére is: hordj magaddal nedves törlőt, mellyel időnként át tudod törölni magad, vagy fejedre-nyakadba-csuklódra-bokádra teheted, kis permetszóróval vízpermetet szórhatsz magadra, beszerezhetsz napernyőt, felveheted nedvesen a pólódat-ruhádat, útközben bemehetsz egy légkondis boltba vagy bankba felfrissülni …

Ha van még ötleted, lent oszd meg velünk!

A lényeg, hogy tartsd szem előtt: ”képes vagyok megteremteni magamnak azokat a körülményeket, amelyek között jól érzem magam” és „szeretem és tisztelem magam annyira, hogy megteremtem magamnak azokat a körülményeket, amelyek között jól érzem magam”.

2. Mindig lesznek nálad jobb és rosszabb helyzetben lévő emberek. Ahelyett, hogy panaszkodnál, hogy neked nem a jobb feltételek jutottak, legyél hálás a sorsnak, örülj, hogy jobb feltételek között élsz, mint sokan mások.

A kánikula témájánál maradva: gondolhatsz azokra, aki még kellemetlenebb időjárási feltételek között élnek. Sajnálni ne sajnáld őket, mert lehet, hogy nekik épp úgy tetszik jobban – csupán arra gondolj, hogy neked azok a körülmények ezeknél még kellemetlenebbek lennének. És örülj, hogy itt vagy és nem ott.

3. Eljátszhatsz a gondolattal, hogy nem Magyarországon vagy, hanem egy trópusi országban nyaralsz: az ismerős utcák nem is olyan ismerősek, az otthonod egy ottani panzió … Gondolom, a nyaralásodat csak nem nyafiznád végig a meleg miatt, hisz akkor nem oda mennél nyaralni – TEHÁT tudsz boldog lenni kánikulában is! Próbálj eljátszadozni itthon ezzel a boldog életérzéssel! :)

 

FacebookGoogle+TwitterPinterestMySpaceEmailGoogle GmailYahoo Mail
 


4 hozzászólás: “Panaszkodsz a hőség miatt?”

 1. Roszkosné Zsuzsa mondta:

  Maximálisan egyetértek mindennel, amit írtál. Igen, rajtunk múlik, hogy miről mit gondolunk és ha már rajtunk múlik, akkor miért is ne a kellemesebb verziót válasszuk. Én azt szoktam mondani, hogy én örülök, ha esik az eső, mert ha nem örülök, akkor is esik. Most jutott eszembe egy ötlet. Tegyünk be egy kis üveg vizet, limonádét a fagyasztóba, de arra azért ügyeljünk, hogy ne fagyjon szét, és azt is vihetjük magunkkal. Egy időre megoldja a hűtésünket. A másik okosság: ez is elmúlik. Csodás napokat! Csodás gondolatokat! Egészséget, bőséget, áldást!


 2. Ibolya mondta:

  Én is osztom a véleményed!
  Én még ebben a trópusi melegben is fóliasátorban dolgozom nap mint nap. Ha kijövök a 35 fokot hűvösnek érzem A fejemen sapka, nyakamban vizes kendő, a táskámban hideg víz. Viszek vizet lefagyasztva is, délutánra kienged így a hűsítő folyadék megoldott.
  Pedig én sem bírom a hőséget, de mégis hálás vagyok a sorsnak hogy van munkahelyem.
  Mindenkinek szép napot!


 3. S.Zoltán mondta:

  4./lehetséges/ tipp -hasonló gondolkodásúaknak,mint én,talán megoldás- :
  A célom érdekében képes vagyok elviselni,ha kell, a hőséget, és ezért elfogadom ‘Istentől’ a kitartásomért járó nekem megfelelő mértékű kiérdemelt érzést! /ami egy hűsítő italtól,szellőtől egy kellemes élményen át akár a cél megvalósulásáig terjed/
  Természetesen eme szándék nem mellőzheti a szükséges,és megfelelő odafigyelést szervezetünkre – ivóvíz,hőség,napsugárzás elleni védelem,stb…
  Fontos,hogy ezzel a ‘hőség van-problémakört’ zárjuk le,és figyelmünket,gondolatainkat kellemes /esetleg hűsítő- :)/ érzések foglalják el.
  Kívánom,mindenki kapja meg odaadásáért kiérdemelt jutalmát és örömmel töltse el.
  Kellemes napokat!:)


 4. Hajni mondta:

  Nagyon sok ember panaszkodik mindenért ami történik az életükbe és nem jönnek rá hogy elvesztegetik az idöt önmaguk sajnálatával:( Meleg van na és tök jó hiszen nyár van:) Én reggel 8-tól 5-ig izzadok a munkahelyemen mint egy ló szobalány vagyok egy hotelba 5*-os ugyhogy munkaruha kötelezö de már 8kg minuszba vagyok :) na ez megint szuper ugyhogy nem panaszkodok:) ja és 1órát utazok oda és vissza és nincs az autoba légkondi na bumm de szép az élet és ez a lényeg:):) Áldás kisérje mindenki utját!!!!:)Szólj hozzá!


Mire jó ez az oldal neked?

Én, ha el is tudok időnként kalandozni élvezettel a filozofálgatás területére, alapvetően gyakorlatias típus vagyok.

Ezért aztán ezen a weboldalon főként praktikus tanácsokat fogsz találni arról, hogy
hogyan használd a vonzás törvényét ahhoz, hogy testestől-lelkestől jól érezd magad a bőrödben.

Szeretettel: Tormási Kati

Blogbejegyzések