“Bőség Minden Téren hírlevél”

Hírlevelemben értesítelek legújabb blogbejegyzéseimről, programjaimról, akcióimról!

Feliratkozásod esetén ajándékba kapod az „Azonnal jó hangulatot magamnak!” című e-könyvemet.

Klikkelj ide a feliratkozáshoz!

Az ajándék e-könyvemről

Szerintem a könyved zseniális. Nekem személy szerint az ötlettár nagyon sokat segített, hihetetlenül gazdagított. Gratulálok hozzá.
Nagypál Györgyné

Nagyszerű és nagyon tartalmas anyagot állítottál össze.
Nagyon-nagyon klassz a téma is, hisz mindenki vágyik egy kis jó érzésre, és a hozzáállásod is: érződik rajta, hogy szívesen segítesz.
Lorkné Szinicska Gyöngyi

Ennyi élvezet felsorolva egy helyen – csupán olvasni is feldobó!
Rengeteg élményt hozott felszínre bennem. Nem is tudtam, hogy ennyi kincsem van!

Klikkelj ide, hogy Te is megkapd!

Eckhart Tolle idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe.

A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan.

Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény.

A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Meditáció otthonra

A 2012. november 1-i programon elhangzott meditációt most ingyen elérhetővé teszem:

„Béketeremtés szívemben halottammal kapcsolatban” (jobb klikk és mentés)

Médiumi ékszerek és festmények

Ajándékozd meg önmagadat vagy szeretteidet pozitív kisugárzású, a spirituális fejlődést támogató ékszerrel, festménnyel!

Vagy csupán csak gyönyörködj a róluk készült képeket nézegetve!

Irány a webshop!

Tápláló forrásaim

Tormási Kati képe Tormási Kati vagyok.

1993-ban életem egy „nem véletlen” eseménye fordította érdeklődésemet az ezotéria felé, azóta ez határozza meg az életszemléletemet. Attól fogva elméleti szinten elég sokfelé kalandoztam. A gyakorlat szintjén az EMK-ban (Erőszakmentes Kommunikáció) és az Enneagramban mélyedtem el.

Amikor 2000-ben a kezembe került az „Új életet kezdhetsz” c. könyv Esther és Jerry Hickstől, teljesen magával ragadott és éreztem, hogy nem lesz több kalandozásom, megtaláltam az ÉN utamat. Azóta tanulom és gyakorlom életem tudatos teremtését könyveik alapján – szinte „bibliámmá” lettek, hol egyikhez, hol másikhoz nyúlok ilyen-olyan eligazításért. Életem sok nehéz és kevésbé nehéz leckéjét sikerült rövidebb-hosszabb idő alatt megoldanom, és kezdeti lelkesedésem nem csökkent, hanem inkább nőtt a tapasztalataim gyarapodásával.

Mindeközben egyre érlelődött bennem, hogy tapasztalatommal másoknak is segítsek gyakorlatba ültetni azokat az elveket, szemléletmódot, amelyek nekem oly örömteli tapasztalatokat hoztak. Rokonoknak, barátoknak kínáltam fel tudásomat, akik között akadt néhány, akinek hasznára lehettem az adott életszakaszában, mert nyitottnak bizonyult rá – akkoriban fehér hollónak számított, aki a vonzás törvényéről regélt …

Később egyre-másra jelentek meg az Édesvíz és a Mandala-Véda kiadónál további könyvek is a vonzás törvénye témában.

2007 nyarán úgy éreztem, hogy még bizony 2-3 évnek el kell telnie, mire nekifoghatok (lesz rá elég igény), hogy hivatásszerűen ezzel foglalkozzam. De aztán nagyon felgyorsultak az események, mert megjelent „A titok” (The secret) c. film és könyv, ami lavinaként indította el Magyarországon az ilyen irányú mozgolódást (klubok, körök, összejövetelek, weblapok). Nem térhettem ki a hívás elől, hogy itt az idő, amikor nekem is szolgálatba kell állnom …

Hogy jobban megismerj, idemásolok egy recenziót is rólam:Tormási Kati képe

“Kati, miután materialista családban nőtt fel, húsz évesen egy szent életű pap hatására életét Jézus követésére tette fel. Sorsa/őrangyala az 1970-es években az akkor legprogresszívebb félillegális keresztény közösségbe, a Bokor mozgalomba vezette. Két évtizednyi komoly iskola volt ez számára, amely egyrészt a saját lelkiismereten alapuló, egyéni véleményalkotás gyakorlóterepe, másrészt a számtalan és sokféle emberi kapcsolattal járó tapasztalatok kifogyhatatlan tárháza volt.

27 évig tartó első házasságának és négy gyermekük felnevelésének örömei és küzdelmei, a miértek és megoldások állhatatos keresése, a lélek legmélyebb bugyraiba is bepillantást és megértést hozott számára.

Válásakor, 48 évesen, egy elavult diplomával, mindenféle szakmai tapasztalat nélkül kellett megkeresnie a helyét a munkaerőpiacon, nulláról felépítve az életét. Szerencsére akkor már ismerte a vonzás törvényét. Az elmúlt 7 év alatt fokozatosan élete minden külső területén sikerült megteremtenie a boldogságot: a hivatásának él, 5 éve nagyon boldog házasságban, igényeinek megfelelő, barátságos lakásban, egészségesen. Mély meggyőződése, hogy ennek alapja az, hogy spirituális tanulmányai és gyakorlatai révén belül, a lelkében sikerült rendet tennie: az egyensúlyt megtalálnia és mindig visszatérnie hozzá.

Ez az, amiben tud másoknak is segíteni: az egyensúly, a lélek békéjének megtalálásában, és az erre épülő tudatos teremtésben.” (2012)

Ami a “polgári” foglalkozásomat illeti, matematika magántanárként szívbéli odaadással teszem a “dolgom”, és gyönyörűségemet lelem abban, hogy tanítványaim kevesebb stresszel élik meg az iskolai “matek-megpróbáltatásokat”. Itt olvashatsz erről bővebben.

FacebookGoogle+TwitterPinterestMySpaceEmailGoogle GmailYahoo Mail
 

Mire jó ez az oldal neked?

Én, ha el is tudok időnként kalandozni élvezettel a filozofálgatás területére, alapvetően gyakorlatias típus vagyok.

Ezért aztán ezen a weboldalon főként praktikus tanácsokat fogsz találni arról, hogy
hogyan használd a vonzás törvényét ahhoz, hogy testestől-lelkestől jól érezd magad a bőrödben.

Szeretettel: Tormási Kati

Blogbejegyzések