“Bőség Minden Téren hírlevél”

Hírlevelemben értesítelek legújabb blogbejegyzéseimről, programjaimról, akcióimról!

Feliratkozásod esetén ajándékba kapod az „Azonnal jó hangulatot magamnak!” című e-könyvemet.

Klikkelj ide a feliratkozáshoz!

Az ajándék e-könyvemről

Szerintem a könyved zseniális. Nekem személy szerint az ötlettár nagyon sokat segített, hihetetlenül gazdagított. Gratulálok hozzá.
Nagypál Györgyné

Nagyszerű és nagyon tartalmas anyagot állítottál össze.
Nagyon-nagyon klassz a téma is, hisz mindenki vágyik egy kis jó érzésre, és a hozzáállásod is: érződik rajta, hogy szívesen segítesz.
Lorkné Szinicska Gyöngyi

Ennyi élvezet felsorolva egy helyen – csupán olvasni is feldobó!
Rengeteg élményt hozott felszínre bennem. Nem is tudtam, hogy ennyi kincsem van!

Klikkelj ide, hogy Te is megkapd!

Eckhart Tolle idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe.

A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan.

Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény.

A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Meditáció otthonra

A 2012. november 1-i programon elhangzott meditációt most ingyen elérhetővé teszem:

„Béketeremtés szívemben halottammal kapcsolatban” (jobb klikk és mentés)

Médiumi ékszerek és festmények

Ajándékozd meg önmagadat vagy szeretteidet pozitív kisugárzású, a spirituális fejlődést támogató ékszerrel, festménnyel!

Vagy csupán csak gyönyörködj a róluk készült képeket nézegetve!

Irány a webshop!

Tápláló forrásaim

Leleplező tények és gondolatok a világ pénzügyi berendezkedéséről, a politikáról, a terrorizmusról, a környezetszennyezésről … reálisnak tűnő vízió egy pénz nélküli világról, mely gyógyír az éhezésre, a környezetszennyezésre, a bűnözésre, a hajléktalanságra, a háborúkra – melynek megvalósulására a film szerint most már minden feltétel adott …!

Kicsi vagyok ahhoz, hogy a film minden állításáról el tudjam dönteni, hogy mennyire igaz. De nagyon élveznék egy olyan világban élni, amilyet felvázol. S meggyőződésem (a vonzás törvénye) szerint az ember (és az emberiség) bármit elérhet, ha kellő hite, lelkesedése van hozzá!

Ha elég elszánt vagy, hogy ezt a feliratos filmet végignézd (néhol bizony elég száraz), arra buzdítalak, hogy azokat a képeket, gondolatokat, melyek szimpatikusak neked az új világgal kapcsolatosan, „tárold el” magadnak és inkább ezt vizualizáld és erre gondolj lelkesen, amikor a hozzád eljutó hírek miatt éppen a világ ilyen-amolyanságán kezdenél keseregni – én is ezt teszem! (Tudod: a kesergés, a hiányra koncentrálás a hiányból teremt többet!)

Klikkelj ide, ha meg akarod nézni a filmet (új ablakban nyílik).

A hozzászólások:

FacebookGoogle+TwitterPinterestMySpaceEmailGoogle GmailYahoo Mail
 


10 hozzászólás: “Utópia – vagy egy valódi világméretű változás előszele?”

 1. Nagy Eszter mondta:

  Egy párszor már rászántam magam, hogy végignézzem ezt a filmet. Valójában érdekel is, de tényleg nem egyszerű annyi időn keresztül odafigyelni. Biztos vagyok benne, hogy egyszer majd sikerül.


 2. Tormási Kati mondta:

  Eszter,
  ez nem játékfilm, nyugodtan tekerj előre, és csak ott ragadj le, ahol érdekesnek találod :)


 3. AnyaistenNő mondta:

  Kati, ajánlom az oldalad ezen a kis blogon, amit feladatként készítettünk többen is a hétvégén:) http://kozossegiinternet.blogspot.com (vizsgablog)
  További sikereket kívánok: Andi


 4. Tormási Kati mondta:

  Andi, köszönöm a bizalmat!


 5. bbori mondta:

  sikerült végignéznem, végén értettem meg, változtatni kell most!!
  Elég volt!


 6. Tormási Kati mondta:

  Örülök, hogy sikerült végignézned, bbori, és annak is örülök, hogy lelkes lettél egy szebb világra.
  Ami a változtatást illeti, ugye tudod, hogy csak a saját gondolkodásodat kell és lehet megváltoztatnod? Ha a vonzás törvényének erejére tudatosan akarsz támaszkodni, a vágyott szebb világot pozitív érzelmi töltéssel (bizakodva, örömteli várakozással) átélve képzeld el, és csak ebből az állapotból inspiráltan cselekedj. Különben, negatív érzelmi állapotból (elégedetlenség, düh, bosszú, tehetetlenségérzet, félelem,…), csak negatív eredményre számíthatsz :(


 7. bbori mondta:

  Köszönöm Kati :)
  Nem nem vagyok dühös a világra, lehet ez a pár mondat arra következtet, sőt nagyon békésen szemlélem a világot, pár hónapja olvasgatom és keresem a vonzás témában az olvasnivalókat, néha persze összezavarodom, a sok információtól, nyugtalan leszek ezeket még le kell tisztáznom.
  A film azért lepett meg, mert nagyszerű, hogy mégis elindult egy egységes a tudat a jobb, élhető életért, emberekért, értünk, mert ezt mindig is éreztem, hogy valami itt nincs egészen rendben az elosztással, nagyon jó érzés számomra, hogy elméleteim, elképzeléseim, belső megérzéseimmel nem egy UFO vagyok, hanem igen is ez egyre “fogalmazódik” másokban is, sőt megoldásokat kínálnak, dolgoznak rajta.
  Ha valami elindul, az egyetemes tudat átformálja a jövőnket. Lehet zavarosnak tűnik, de még tanulom a megfelelő belső kifejezést. :)
  üdv.


 8. Tormási Kati mondta:

  Kedves bbori!
  Nem, nem vagy UFO!! :)
  Ez a film és a mögötte lévő csoport csak csepp a tengerben, azoknak a tengerében, akik a Föld és az emberiség felemelkedésén munkálkodnak. Ha a vágyadat felizzítod, rátalálsz majd azokra, akikkel legjobban tudsz “együttrezegni”. Keresgethetsz az interneten is, de jobb ha nyitott vagy bármilyen forrásból jövő információra.
   

  Azt azért tanácsolnám, hogy olyanok között keresgélj, akik nem a hiányra, a problémákra fókuszálnak (ettől sajnos ez a film sem mentes :( ), hanem akik örömteli várakozással eltelve, a fejlődés kikerülhetetlenségének tudatában végzik szellemi és fizikai tevékenységüket, küldetésüket.


 9. bbori mondta:

  Kedves Kati!

  Köszönöm a tanácsot, de ez a probléma lényege, ezért írtam, hogy UFOnak érzem magam környezetemben, valahogy nincs rezgés körülöttem, nem tudom miért, lehet mert egészségügyben dolgozom, ütköző vagyok embereknél, akik a bajukat teszik le nálunk és nem tudják mi bajuk, azt gondolják ez betegség és az orvos, majd megszünteti. Bár látom, hogy teljesen más a probléma, nem oldja meg egy gyógyszer egy diagnozis.
  Szóval a rezgés valahogy nem működik, pozitív megnyilvánulásaim jól esnek környezetemben élőknél, de csak legyintenek és mennek tovább.

  Ez késztetett írásra a cikk és film böngészése közben, mert egyelőre csak ezeken az oldalakon találtam hasonló gondolatokat.
  Üdv: bbori


 10. Tormási Kati mondta:

  Kedves bbori!
  Örülök, hogy itt találsz kedvedre való gondolatokat! :)
  Ami az egészségügyet illeti, én úgy gondolom, hogy aki gyógyítani akar, annak a legfőbb eszköze a beteg pozitív lelkiállapotának elősegítése.
  Elsősorban a hit és a bizalom felkeltése a gyógyulásban (a vonzás törvénye szerint teljesen mindegy, hogy van-e alapja annak a hitnek vagy nincs! – a placebo-k is e törvény alapján hatásosak!) – de hatásos lehet “receptre felírni” :) a betegnek az örömöt és a szeretetet: végezze többször és többet azt a tevékenységet, amit szeret …Szólj hozzá!


Mire jó ez az oldal neked?

Én, ha el is tudok időnként kalandozni élvezettel a filozofálgatás területére, alapvetően gyakorlatias típus vagyok.

Ezért aztán ezen a weboldalon főként praktikus tanácsokat fogsz találni arról, hogy
hogyan használd a vonzás törvényét ahhoz, hogy testestől-lelkestől jól érezd magad a bőrödben.

Szeretettel: Tormási Kati

Blogbejegyzések