“Bőség Minden Téren hírlevél”

Hírlevelemben értesítelek legújabb blogbejegyzéseimről, programjaimról, akcióimról!

Feliratkozásod esetén ajándékba kapod az „Azonnal jó hangulatot magamnak!” című e-könyvemet.

Klikkelj ide a feliratkozáshoz!

Az ajándék e-könyvemről

Szerintem a könyved zseniális. Nekem személy szerint az ötlettár nagyon sokat segített, hihetetlenül gazdagított. Gratulálok hozzá.
Nagypál Györgyné

Nagyszerű és nagyon tartalmas anyagot állítottál össze.
Nagyon-nagyon klassz a téma is, hisz mindenki vágyik egy kis jó érzésre, és a hozzáállásod is: érződik rajta, hogy szívesen segítesz.
Lorkné Szinicska Gyöngyi

Ennyi élvezet felsorolva egy helyen – csupán olvasni is feldobó!
Rengeteg élményt hozott felszínre bennem. Nem is tudtam, hogy ennyi kincsem van!

Klikkelj ide, hogy Te is megkapd!

Eckhart Tolle idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe.

A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan.

Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény.

A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Meditáció otthonra

A 2012. november 1-i programon elhangzott meditációt most ingyen elérhetővé teszem:

„Béketeremtés szívemben halottammal kapcsolatban” (jobb klikk és mentés)

Médiumi ékszerek és festmények

Ajándékozd meg önmagadat vagy szeretteidet pozitív kisugárzású, a spirituális fejlődést támogató ékszerrel, festménnyel!

Vagy csupán csak gyönyörködj a róluk készült képeket nézegetve!

Irány a webshop!

Tápláló forrásaim

1953-ban az amerikai YALE egyetemen felmérést végeztek a végzős hallgatók között, hogy kinek vannak megfogalmazott, leírt rövid- és hosszútávú céljai. Csak 3%-uknak volt. 20 év múlva, 1973-ban a kutatók újra megkeresték őket, és úgy találták, hogy ennek a 3%-nak a felhalmozott vagyona összesen több volt, mint a többi 97%-nak összesen … (Na persze egy élet sikerességét nem a vagyonszerzés mértékével mérjük – de kétségtelen, hogy ők tudtak valamit a tudatos teremtésről, és remélhetőleg többségük öröm- és boldogságteremtésre is tudta használni a tudását.)

És veled mi újság ezen a téren? Akarsz-e egyáltalán elérni valahova? Vagy csak sodródsz, és túlélni akarod az életet? Majd csak lesz valahogy, a szüleim, rokonaim, szomszédaim,, … stb. is eléldegéltek valahogy mindenféle célok kitűzése nélkül. Minden egyes nap meghozza úgyis a maga feladatát. És az is magától adódik, ahogy az életszakaszaim egymásra következnek: tanulok, dolgozom, házasodom, gyereket nevelek majd unokát, aztán kész, vége. Épp elég feladatot ad magától is az élet.

Ezt értem, de ugyanúgy szeretnél élni, ahogy a szüleid, rokonaid, szomszédaid, … stb.? Neeem?? Rendben, akkor elérkeztünk egy nagyon lényeges ponthoz: fontosnak érzed, hogy máshogy éld az életedet, mint ők. Nem egy tömeg-életet akarsz élni, hanem a saját, magadraszabott életedet! A túlélés nem egy kellemes állapot: elviselni, ahogy éppen vannak a dolgok, mindig csak passzívan várni, hogy mikor történik már valami jó … Szeretnéd magad formálni a tapasztalataidat!

Ha nem tűzöl ki célt, nem fogalmazod meg, te mit szeretsz és mit szeretnél, nem érsz sehova: mint a vitorlás, amely cél nélkül fut ki a kikötőből, nem húzza fel a vitorlát, vagy ha felhúzza is, csak találomra állítja irányba (talán ez a munka/partner/lakhely/testi vagy lelki gyógyító megfelelő lesz számomra …).

Bizonyos rutindolgok persze jól mennek, tudattalanul nagyon jó teremtő, célkitűző és megvalósító tudsz lenni. Ez csak úgy rádragadt, nem tanultad tudatosan. Ha például teát szottyan kedved inni, csodálatosan kitalálod, milyen legyen (miből főzzed, milyen legyen a hőmérséklete,…). És rutinosan megy a végrehajtás is: a szekrényből kiveszed a teaforralót, egy kis energiát alá, a teát kiadagolod, a forrásban lévő vízbe beleteszed, vársz valamennyit, leszűröd, kiöntöd a csészébe, hűlni hagyod, ízesíted, megiszod. Ennyi. És nem kell nagyon gondolkodnod sem a célon, sem a megvalósításon.

Látod, ilyen sikeresen tudnál teremteni bármit magadnak, ha rászánnád az idődet-energiádat annak megtanulására és begyakorlására, hogy hogyan tűzz ki tudatosan hozzádillő célokat magad elé, és hogy milyen rutinlépések révén tudod elérni azokat.

Kezdd a 2012-es évedet azzal, hogy célokat választasz magadnak – és kezdd el megtanulni a megvalósítás hogyanját!

A 2012-es éved Valódi Önmagad tágabb perspektívájába helyezésére

és szívbeli és elmebeli megtervezésére várlak

január 14-én 10-17 óráig a BoldogságTervező Napra,

melyről itt olvashatsz bővebben >>

FacebookGoogle+TwitterPinterestMySpaceEmailGoogle GmailYahoo Mail
 Szólj hozzá!


Mire jó ez az oldal neked?

Én, ha el is tudok időnként kalandozni élvezettel a filozofálgatás területére, alapvetően gyakorlatias típus vagyok.

Ezért aztán ezen a weboldalon főként praktikus tanácsokat fogsz találni arról, hogy
hogyan használd a vonzás törvényét ahhoz, hogy testestől-lelkestől jól érezd magad a bőrödben.

Szeretettel: Tormási Kati

Blogbejegyzések