“Bőség Minden Téren hírlevél”

Hírlevelemben értesítelek legújabb blogbejegyzéseimről, programjaimról, akcióimról!

Feliratkozásod esetén ajándékba kapod az „Azonnal jó hangulatot magamnak!” című e-könyvemet.

Klikkelj ide a feliratkozáshoz!

Az ajándék e-könyvemről

Szerintem a könyved zseniális. Nekem személy szerint az ötlettár nagyon sokat segített, hihetetlenül gazdagított. Gratulálok hozzá.
Nagypál Györgyné

Nagyszerű és nagyon tartalmas anyagot állítottál össze.
Nagyon-nagyon klassz a téma is, hisz mindenki vágyik egy kis jó érzésre, és a hozzáállásod is: érződik rajta, hogy szívesen segítesz.
Lorkné Szinicska Gyöngyi

Ennyi élvezet felsorolva egy helyen – csupán olvasni is feldobó!
Rengeteg élményt hozott felszínre bennem. Nem is tudtam, hogy ennyi kincsem van!

Klikkelj ide, hogy Te is megkapd!

Eckhart Tolle idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe.

A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan.

Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény.

A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Meditáció otthonra

A 2012. november 1-i programon elhangzott meditációt most ingyen elérhetővé teszem:

„Béketeremtés szívemben halottammal kapcsolatban” (jobb klikk és mentés)

Médiumi ékszerek és festmények

Ajándékozd meg önmagadat vagy szeretteidet pozitív kisugárzású, a spirituális fejlődést támogató ékszerrel, festménnyel!

Vagy csupán csak gyönyörködj a róluk készült képeket nézegetve!

Irány a webshop!

Tápláló forrásaim

Anyai örökségem az aggódás :) Az általam hosszú évek alatt felépített lelki gátjaimat még manapság is időről időre áttöri: „Mi lesz, ha …”, „Mi van, ha …” Édesanyám ezt annyira magas szinten művelte, hogy ha korholtuk miatta, akkor egyszerűen elintézte azzal, hogy „de hát tudjátok, én vagyok az Aggódó” – még sokszor a leveleit is Aggódóként írta alá … :)

Mostanában például a következő „varázsigével” szelídítem, és segítem magasabb rezgésszintre, a bizalom tágas rétjére magam: „Minden rendben van.

Amennyire egyszerű leírni, annyira nehéz az embernek szívből kimondani ezt a pár szót. Hit kell hozzá, hit abban, hogy az univerzum alapja a szeretet és én is szeretve vagyok és a legjobb kezekben van az életem. Hit abban, hogy vágyaim listájának kipipálását a színfalak mögött töretlenül végzi a vonzás törvénye – csak én tudom a megvalósulást késleltetni a magamat alacsony rezgésszinten tartó aggódásommal.

Az én érzékeny pontom az időhiány. Sokszor túlterheltnek érzem magam, és ez alkalmat ad az aggódás megjelenésének: „jaj, ezt sem tudom ma elvégezni, azt sem sikerül megcsinálni, most mi lesz … így nem fogok közelebb jutni ahhoz, amit szeretnék …”

Milyen jó ilyenkor arra gondolni inkább, hogy nem vagyok magamra hagyva, nálam magasabb erők is gondoskodnak a vágyaim megvalósulásáról. A színfalak mögött a nemvéletlen-véletlenek összehozása folyik, a körülmények elrendezése … Minden rendben halad! És ha szükséges lesz, hogy tevőlegesen is hozzájáruljak a dolgok kedvező alakulásához, azon túl, amit eddig tettem, akkor majd még alkalom fog adódni rá, a megfelelő helyen és időben, és inspirációt fogok érezni egy nem aggódás-szülte, hanem lelkes cselekvéshez. Addig is, ne akadályozzam ezt a kedvező alakulást azzal, hogy nyugtalan vagyok. Szóval az én hozzájárulásom a dologhoz addig a megengedés, a magamat befogadó módban azaz magas rezgésszinten tartás.

Kérlek értsd jól, ez a „minden rendben van” ez nem egyenlő a „hát ez van, ezt kell szeretni” belenyugvással – hiszen akkor az csak egy kis (bár nem lebecsülendő!) lépés lenne az érzelmi skálán az aggodalom negatív érzelméből a belenyugvás alig pozitív érzelmébe. Ez a varázsige itt, ez a „minden rendben”, a bizalom, az örömteli várakozás erőteljes pozitív érzelmét ébreszti bennem.

Hogy hogy néz ki ez a gyakorlatban?

Most karácsony közeledtével különösen sokszor adódik alkalmam ennek gyakorlására. Hiszen oly sok ilyenkor a tennivaló, az ajándékozással, az ünnepléssel kapcsolatos készülődés. És az aggodalom lesben áll: mi lesz, ha nem találok megfelelő ajándékot záros határidőn belül, ha nem készülök el időben ezzel vagy azzal a feladattal, ha bonyodalmak lépnek fel, ha más sürgősebb tennivalók tolakodnak elém, … A „varázsige” hatására azonban kisimulnak a dolgok. Észrevettem, hogy ha sikerül az alkalmazásával a felmerülő nehézségek ellenére is magas rezgésszinten tartanom magam, akkor a lábam elé simulnak, körém rendeződnek a megoldások: külön időráfordítás nélkül is belebotlok ideális ajándékokba, úgy alakul, hogy a tennivalók feleslegessé válnak (mondjuk valaki felajánlja, hogy nekem is megcsinálja a magáéval egyúttal), a megfelelő emberekkel kerülök kapcsolatba, akik információval látnak el (mit hol lehet kapni, ki mit szeretne ajándékba, hogyan lehet valamit egyszerűbben megoldani), stb.

Neked van tapasztalatod ilyesmiről? Hogy magasabb rezgésszinten (= pozitívabb érzelemvilággal) tartva magad köréd rendeződnek a dolgok?

És hogy állsz a karácsony előtti idegbajjal? :)

FacebookGoogle+TwitterPinterestMySpaceEmailGoogle GmailYahoo Mail
 


13 hozzászólás: “Egy aggódásoszlató varázsige”

 1. Csizmaziáné Csepregi Éva mondta:

  :-)
  Minden rendben van !!!
  :-)


 2. Zuzu mondta:

  Sziasztok!
  Én az Érzelmi Felszabadítás Technikára (ÉFT) esküszöm.
  Kopogtatunk + önszuggessziót adunk magunknak + NLP-zünk, ezt a három technikát együtt hozza az ÉFT! Fantasztikus ereje van, kisimítja az idegpályákat, feltölti a meridiánokat, oldja a blokkokat – jól mennek a dolgok, van időm mindenre. 29-én auraérzékelő tanfolyamot tartok, ill. tudással, tanulással – érzékenységünk fejlesztésével búcsúzunk az óévtől.
  Áldott szép ünnepet kívánok.
  Zuzu


 3. Roszkosné Pintér Zsuzsa mondta:

  MINDEN RENDBEN VAN!


 4. Dalma mondta:

  Minden a legnagyobb rendben van !!! :D


 5. Toth Attila mondta:

  Tiszta szivemböl ajánlom mindenekinek aki a pozitiv,gondolkodás hive.


 6. Balázs Zsuzsanna mondta:

  Igen ! Én is úgy gondolom minden rendben van, a dolgok sokszor megoldódnak, ha nem ma akkor holnap !
  Nem görcsölök már annyit mint régebben, és ettől valóban
  jobban is mennek a dolgok.


 7. Mongol mondta:

  Úgy érzem, szükség lenne egy nyelvújítóra, aki az igazi szeretetnek más köntöst adna. Miért mondom ezeket? Mert a szeretet szót rengeteg, egymással szöges ellentétben álló dolgokra használja a tömegtudat. Gondoljátok át mennyi mindenre halljuk azt, hogy “szeretet”! Van egy teljesen különleges, a többivel ellentétes szeretet, melyben az egyén nem a maga hasznát keresi csupán, hanem az egész univerzum javát. Van egy örökös rend, amely már akkor létezett, amikor én még nem voltam a földön és még lesz, amikor már régen nem leszek. Ebbe a rendbe belefér az élet és a halál. Az elmúlás és a megújulás. A tavasz és az ősz. Bármi történik, meg vagyok győződve, hogy az örökös rend része. Túl közel vagyunk a földhöz és nem látjuk, mi van a hegyen túl, de én hiszem, hogy a jövőnk kibontakozása. Ez a rend tesz helyre bennem mindent. Felemel, épít, örömmel tölt el. Az igazi szeretet az “örök rend”. Amikor azt mondom: minden rendben van, akkor hiszem, tudom és érzem, hogy kívül-belül rend uralkodik. Ideig-őráig hat rám a tömegtudat, amikor dirrekt módon csak a foltokat keresem mindenen, de a tudatalattim ilyenkor is a tökéletes rendről akar meggyőzni. Amikor lehull a szememről a “hályog” felismerem, hogy még rossz állapotomban is rendben volt minden, és csak a javamat szolgálta.


 8. balu mondta:

  varázslás nevetséges xD


 9. zsuzsi mondta:

  Én három gyermeket nevelek,úgyhogy az aggódás szinte minden fokán keresztül mentem már…egy ideig.Még nem ismertem a vonzás törvényét,de rájöttem magamtól,hogy az állandó aggodalmaskodásommal ártok magamnak és a gyerekeknek is!!Egyfajta önvédelemből elkezdtem nem aggódni és láss csodát:-pusztán csak gondolnom kell arra,hogy “gyerekek most már ideje haza jönni a játszótérről,deszkázásból stb” általában a gondolat után tíz perc és itthon vannak.Érzik,hogy bízom bennük és vigyáznak magukra.Minden rendben van:)


 10. Shimokira mondta:

  Szia,

  Igazán verskedvelő vagyok, s miután olvastam amit írtál, megszületett bennem ez a pár sor, gondoltam megosztom Veled is, hiszen közöd van hozzá:

   

  Minden a legnagyobb rendben,
  Földöntúli erő, mi vezetsz engem,
  Mint szívverés kalapálsz bennem,
  Minden, de minden rendben!

   

  Csordultig eltöltöd lelkem.
  Üzeneted csupa bájos kellem.
  Minden rendben.
  Részem van a kegyelemben.
  S mit nekem szántak, meglel engem.

   

  Mi csupán mítosz: a lehetetlen!
  Földöntúli erő, mi vezetsz engem,
  Mint szívverés kalapálsz bennem,
  Mit nekem szánsz, az meglel engem,
  Minden rendben, minden rendben.

   

  További csodaszép napot.


 11. Tormási Kati mondta:

  Köszönöm, köszönjük, Shimokira!

  Inspirálsz arra, hogy én is felrakjam erre a honlapra egy-két “művemet” a lelki békéről …

  És bárki mást is biztatok rá!!


 12. Leon mondta:

  Semmi baj

   

  Részletek, akadályok, zaj, ó jaj!
  Az élet ilyen, nem kell félni
  Menni kell csak, menni, menni
  S akarni, merni, tenni s szeretni!

   

  Ha a gondok mind elmúltak
  S szíved már semmit sem vár
  A görbék mind kisimultak
  És minden egy helyben áll
  Nincs már baj, ó jaj..csak a halál.

   

  /2008, írta aki én :) )


 13. Funályszy Claudia mondta:

  Attilával 1 értekSzólj hozzá!


Mire jó ez az oldal neked?

Én, ha el is tudok időnként kalandozni élvezettel a filozofálgatás területére, alapvetően gyakorlatias típus vagyok.

Ezért aztán ezen a weboldalon főként praktikus tanácsokat fogsz találni arról, hogy
hogyan használd a vonzás törvényét ahhoz, hogy testestől-lelkestől jól érezd magad a bőrödben.

Szeretettel: Tormási Kati

Blogbejegyzések