“Bőség Minden Téren hírlevél”

Hírlevelemben értesítelek legújabb blogbejegyzéseimről, programjaimról, akcióimról!

Feliratkozásod esetén ajándékba kapod az „Azonnal jó hangulatot magamnak!” című e-könyvemet.

Klikkelj ide a feliratkozáshoz!

Az ajándék e-könyvemről

Szerintem a könyved zseniális. Nekem személy szerint az ötlettár nagyon sokat segített, hihetetlenül gazdagított. Gratulálok hozzá.
Nagypál Györgyné

Nagyszerű és nagyon tartalmas anyagot állítottál össze.
Nagyon-nagyon klassz a téma is, hisz mindenki vágyik egy kis jó érzésre, és a hozzáállásod is: érződik rajta, hogy szívesen segítesz.
Lorkné Szinicska Gyöngyi

Ennyi élvezet felsorolva egy helyen – csupán olvasni is feldobó!
Rengeteg élményt hozott felszínre bennem. Nem is tudtam, hogy ennyi kincsem van!

Klikkelj ide, hogy Te is megkapd!

Eckhart Tolle idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe.

A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan.

Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény.

A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Meditáció otthonra

A 2012. november 1-i programon elhangzott meditációt most ingyen elérhetővé teszem:

„Béketeremtés szívemben halottammal kapcsolatban” (jobb klikk és mentés)

Médiumi ékszerek és festmények

Ajándékozd meg önmagadat vagy szeretteidet pozitív kisugárzású, a spirituális fejlődést támogató ékszerrel, festménnyel!

Vagy csupán csak gyönyörködj a róluk készült képeket nézegetve!

Irány a webshop!

Tápláló forrásaim

A hírlevelem és az ajándék e-könyv teljesen ingyenes – de csak az alábbi részletes feliratkozás felel meg az új törvényeknek.

Kérlek töltsd ki a teljes neved mezőt is. Tulajdonképpen ennek a helyességét senki nem fogja ellenőrizni … és nincs is szükségem rá – a lényeg, hogy az e-mail címed jó legyen, hiszen csak akkor tudom elküldeni neked az ajándékkönyv linkjét és a későbbiekben tartani a kapcsolatot veled.

Kérem, hogy lehetőleg a nagyobb email szolgáltatóknál lévő email címedet használd (gmail, yahoo) – a kisebb email szolgáltatók (freemail, citromail, vipmail, indamail, chello, …) esetén a rossz spamszűrő sokszor kiszűri még a fontos leveleket is… azaz a leveleimet nem, vagy csak véletlenszerűen fogod megkapni.
Ha mégis ilyen e-mail címmel szeretnél jelentkezni, akkor még most, a feliratkozásod előtt nyisd meg a postafiókodat, és a hirlevel(kukac)bosegmindenteren(pont)hu címet vedd fel a címlistádba – akkor a rendszer biztonságos küldőnek fog engem minősíteni, és átengedi a tőlem érkező leveleket.
De még jobb, ha létrehozol magadnak egy megbízható, gmailes postafiókot a www.gmail.com-on (2 perc alatt elkészülsz vele), és azzal iratkozol fel. Meglátod, meg fogod szeretni sokféle kiegészítő szolgáltatása miatt is…

Ha adataid megadása után 1 órán belül nem kapod meg tőlem az aktivációhoz szükséges e-mailt, annak másik valószínű oka lehet, hogy hibásan adtad meg az email címedet (pl. gmail.hu-t írtál gmail.com helyett, vagy freemail helyett freemai-t, stb). Ebben az esetben gyere vissza és iratkozz fel még egyszer.
Teljes neved: *
Beceneved - ahogy szeretnéd,
hogy leveleimben szólítsalak:
*
Email címed: *

A „Feliratkozom" gombra klikkeléssel elismered, hogy önszántadból iratkozol fel és beleegyezel, hogy hírlevelet küldjek neked.

Természetesen biztos lehetsz abban, hogy az általad megadott adatokat diszkréten és az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezelem, nem adom oda senkinek, és a minden egyes levelem végén megtalálható leiratkozási linkre kattintásod esetén azonnal törlöm - hiszen szeretném, hogy a vonzás törvénye révén ugyanilyen gondosan kezeljék mások is az én adataimat (ki mint vet, úgy arat)!

A „Feliratkozom" gomb megnyomása után hamarosan kapsz egy e-mailt, a benne lévő linkre kattintva erősítheted meg a feliratkozásodat (ezzel jelzed, hogy valóban te jelentkeztél az e-mail címed megadásával) - és ezután tudod letölteni az ajándék könyvet, illetve kapod majd folyamatosan az aktuális hírleveleket.

FacebookGoogle+TwitterPinterestMySpaceEmailGoogle GmailYahoo Mail
 

Mire jó ez az oldal neked?

Én, ha el is tudok időnként kalandozni élvezettel a filozofálgatás területére, alapvetően gyakorlatias típus vagyok.

Ezért aztán ezen a weboldalon főként praktikus tanácsokat fogsz találni arról, hogy
hogyan használd a vonzás törvényét ahhoz, hogy testestől-lelkestől jól érezd magad a bőrödben.

Szeretettel: Tormási Kati

Blogbejegyzések