“Bőség Minden Téren hírlevél”

Hírlevelemben értesítelek legújabb blogbejegyzéseimről, programjaimról, akcióimról!

Feliratkozásod esetén ajándékba kapod az „Azonnal jó hangulatot magamnak!” című e-könyvemet.

Klikkelj ide a feliratkozáshoz!

Az ajándék e-könyvemről

Szerintem a könyved zseniális. Nekem személy szerint az ötlettár nagyon sokat segített, hihetetlenül gazdagított. Gratulálok hozzá.
Nagypál Györgyné

Nagyszerű és nagyon tartalmas anyagot állítottál össze.
Nagyon-nagyon klassz a téma is, hisz mindenki vágyik egy kis jó érzésre, és a hozzáállásod is: érződik rajta, hogy szívesen segítesz.
Lorkné Szinicska Gyöngyi

Ennyi élvezet felsorolva egy helyen – csupán olvasni is feldobó!
Rengeteg élményt hozott felszínre bennem. Nem is tudtam, hogy ennyi kincsem van!

Klikkelj ide, hogy Te is megkapd!

Eckhart Tolle idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe.

A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan.

Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény.

A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Meditáció otthonra

A 2012. november 1-i programon elhangzott meditációt most ingyen elérhetővé teszem:

„Béketeremtés szívemben halottammal kapcsolatban” (jobb klikk és mentés)

Médiumi ékszerek és festmények

Ajándékozd meg önmagadat vagy szeretteidet pozitív kisugárzású, a spirituális fejlődést támogató ékszerrel, festménnyel!

Vagy csupán csak gyönyörködj a róluk készült képeket nézegetve!

Irány a webshop!

Tápláló forrásaim

Most nem Aldous Huxley ilyen című, elszomorító jövőképű regényéről akarok írni – hanem egy valóban szép új világról, melyre mostanában elég sokat gondolok.

Elképzelem, milyen világ lenne az, amelyben mindenki tartaná magát, csupán belülről fakadó jóindulatból, szívből jövően, egy olyan íratlan törvényhez, hogy nem tesz másnak olyat, amit maga sem szeretne, ha tennének ővele.

Egy ilyen világban mindenki biztonságban érezné magát, javait, szeretteit.

Feleslegessé válna fenntartani a rendőrséget, katonaságot, börtönöket … a biztonsági őr foglalkozás is elavulttá válna …  Szükségtelenné válna az összes biztonsági rendszer, a legegyszerűbb biciklilakattól a páncélszekrényekig és az extrabiztonságos kerítésekig, szükségtelenné a fegyverek és fegyverrendszerek, a sok hadikiadás. Az ezeket gyártó, szállító cégeket is fel lehetne számolni, és az így felszabaduló rengeteg erőforrást mind hasznos, az életet támogató céllal lehetne működtetni. Háborús pusztítások híján nem újjá-, hanem továbbépíteni lehetne a világot. A bíróságoknak is alig lenne munkája, hiszen senki sem akarná megkárosítani a másikat, ölni, csalni, lopni, hazudni – csupán a nemtudásból eredő károk megegyezéses rendezésének lenne a katalizátora.

Az egészségmegőrzés és az emberi kapcsolatok terén is megszűnnének a csalások, hazugságok.

Mindenki tudná, hogy senki máson, csak rajta múlik, hogy a vonzás törvénye révén milyen életminőséget rendez maga köré – nem kell ehhez senkit erőszakkal eltávolítani a világból (megölni), vagy becsapni, kihasználni, meglopni. Mindenki tudná, hogy jut mindenkinek mindenből bőségesen a világegyetem végtelen gazdagságából, nem kell másnak a kárára játszani, irigykedni, féltékenykedni, nem vagyunk egymás konkurensei.

Nos, ha én ezt a világot hittel-lelkesedéssel látni tudom a képzeletemben és máris ennek megfelelően viselkedem (pl. még könnyen megszerezhető előnyt sem szerzek meg más kárán) – akkor ez a világ előbb-utóbb létezni is fog a számomra! Hiszen a vonzás törvénye így működik!

Hogy mi inspirál az ezen való gondolkodásra?

Kezdenek sokat beszélni mostanában 2012-ről, hogy mit is jelent. Én a szívemhez közelálló magyarázatot az általam nagyon nagyra becsült Szabó Juditnál találtam meg, egészen konkrétan „A felemelkedés útja 2012” című könyvében. A lényege dióhéjban: egy magasabb rezgésű (ha úgy tetszik szentebb) dimenzió nyílik meg fokozatosan azok számára, akik képesek azon a magasabb rezgésen létezni.

Hát én igyekszem! És Te?

Meghallgathatod a témáról Judit egy 2009. februári, 84 perces előadását is (itt ugyanarról beszél, mint a fent említett könyvében, persze abban jóval bővebben):

http://radio.tisztahangok.hu/archivum/00eloadas20090211szabojudit

/a lejátszási lista 1. eleme („Élő-Adás Szabó Judittal – 2012”) automatikusan elindul (csupán 1 perc OM) – utána klikkelj a 3. gombra („következő szám”), vagy a lejátszási lista 2. elemére („Szabó Judit – 2012”) – az előadás előtt egy Goethe vers hangzik el/

(Sajnos a blogbejegyzés írása óta megszűnt a Tiszta Hangok rádió és az archívumát sem találom sehol … Ha valamelyikőtök tud róla valamit, kérem ossza meg velünk.)

Te mit gondolsz minderről?

FacebookGoogle+TwitterPinterestMySpaceEmailGoogle GmailYahoo Mail
 


7 hozzászólás: “Szép új világ – 2012”

 1. Paszternák Attiláné mondta:

  Köszönöm a lehetőséget!


 2. Nagy Eszter mondta:

  Köszönöm, bizonyára nagyon érdekes, de annyira hosszú, hogy nem ma lesz, amikor meghallgatom.


 3. Toth Attila mondta:

  -Én hiszek a vonzás törvényében,de beérném azzal is,ha a gyerekeim,unokáim megélnék a fentiekben irtakat köszönettel Attila


 4. mongol mondta:

  Valószínű, hogy mindenki más-más indítékból szeretné a vonzás törvényét alkalmazni az életére nézve. Pedig a vonzás törvénye csak egyetlen eszköz a sok közül, amellyel megvalósíthatjuk legbelső álmainkat. Nem egy út, hanem egy eszköz az úton. Van egy egyetemes rend, mely mindent, de mindent magába foglal. Időket, világokat, törvényeket, és az életet. Aki nem működik együtt ezzel a renddel, hanem csak egy két törvényszerűséget akar felhasználni a maga hasznára, az sajnos semmit se nyer. De mikor működöm együtt ezzel a renddel? Amikor a lelkemben béke és nyugalom uralkodik. Nincs más dolgom ebben a világban, mint ezt az állapotot keresni! Béke és nyugalom.
  Amire ezen felül szükségem van, megkapom a maga idejében, mert a békesség és nyugalom az isteni jelenlétnek a bizonyítéka. Döntéseimet a legtökéletesebb intelligencia tanácsolja. Ugye milyen egyszerű?


 5. Tormási Kati mondta:

  Köszönöm, “mongol”! Szívemből beszélsz.

  Éppen ezért igyekszem, több-kevesebb fókuszáltsággal, ezen a honlapon is azt hangsúlyozni, hogy a legfontosabb, hogy az érzelemskála tetején igyekezzünk lenni – ez önmagában megéri az erőfeszítést, hiszen békével, nyugalommal élni a szívünkben csodálatos.

  A vonzás törvénye ezen felül úgy jön a képbe egyrészt, hogy ha nem vagyunk az érzelemskála tetején (de legalább a pozitív felső részén), akkor nem fogunk pozitív dolgokat vonzani az életünkbe (hiszen a hasonló a hasonlót vonzza, ha negatív vagyok, negatívat vonzok).
  Másrészt jó tisztába lenni azzal, hogy mit is akarunk, mert bár pozitív érzelmi állapotban pozitív dolgokat vonzunk, nem kellően pontosított vágyakkal nem kellően pontosan azok a pozitív dolgok fognak megtörténni velünk, amelyeket valójában szerettünk volna, ha kellően elgondolkoztunk volna, hogy mit is akarunk.
  Harmadrészt, (róka fogta csuka?), a vonzás törvényét felhasználhatom éppen az érzelemskálán való feljebbjutásra is! Ha hittel és várakozással a szívemben elképzelem, milyen jó lesz, ha pl. béke és nyugalom lesz a lelkemben … akkor előbb-utóbb elérem ezt a lelkiállapotot.

  Egyébként abban is egyetértek, hogy a vonzás törvénye csupán egyetlen eszköz a sok közül. Jó a sokféleség, mert így mindenki megtalálja, amihez vonzódik, ami éppen a legjobban tudja segíteni az életfeladatai megoldásában.

  Meleg szeretettel üdvözöllek: Kati


 6. Tibi mondta:

  Ha a jövőben várok valamit, akkor nem vagyok a MOST-ban, ahol a Béke, a Nyugalom, a Boldogság, a Végtelen Szeretet, stb. található.
  Tehát ez “a majd jó lesz valamikor a jövőben” csak az egó trükkje lehet.:)
  A Most-ban, a Jelenlétben tudok csak valóban létezni, minden más csak illúzió.
  Ettől függetlenül magam is várom 2012-t és készülök rá.


 7. veres gabriella mondta:

  Az egyik unokamnak december 21-en van a szülinapjaSzólj hozzá!


Mire jó ez az oldal neked?

Én, ha el is tudok időnként kalandozni élvezettel a filozofálgatás területére, alapvetően gyakorlatias típus vagyok.

Ezért aztán ezen a weboldalon főként praktikus tanácsokat fogsz találni arról, hogy
hogyan használd a vonzás törvényét ahhoz, hogy testestől-lelkestől jól érezd magad a bőrödben.

Szeretettel: Tormási Kati

Blogbejegyzések