“Bőség Minden Téren hírlevél”

Hírlevelemben értesítelek legújabb blogbejegyzéseimről, programjaimról, akcióimról!

Feliratkozásod esetén ajándékba kapod az „Azonnal jó hangulatot magamnak!” című e-könyvemet.

Klikkelj ide a feliratkozáshoz!

Az ajándék e-könyvemről

Szerintem a könyved zseniális. Nekem személy szerint az ötlettár nagyon sokat segített, hihetetlenül gazdagított. Gratulálok hozzá.
Nagypál Györgyné

Nagyszerű és nagyon tartalmas anyagot állítottál össze.
Nagyon-nagyon klassz a téma is, hisz mindenki vágyik egy kis jó érzésre, és a hozzáállásod is: érződik rajta, hogy szívesen segítesz.
Lorkné Szinicska Gyöngyi

Ennyi élvezet felsorolva egy helyen – csupán olvasni is feldobó!
Rengeteg élményt hozott felszínre bennem. Nem is tudtam, hogy ennyi kincsem van!

Klikkelj ide, hogy Te is megkapd!

Eckhart Tolle idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe.

A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan.

Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény.

A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Meditáció otthonra

A 2012. november 1-i programon elhangzott meditációt most ingyen elérhetővé teszem:

„Béketeremtés szívemben halottammal kapcsolatban” (jobb klikk és mentés)

Médiumi ékszerek és festmények

Ajándékozd meg önmagadat vagy szeretteidet pozitív kisugárzású, a spirituális fejlődést támogató ékszerrel, festménnyel!

Vagy csupán csak gyönyörködj a róluk készült képeket nézegetve!

Irány a webshop!

Tápláló forrásaim

Szoktál írásban tervezgetni, álmodozni?

Én azért szeretem és ajánlom neked is, mert az írás segít a fókuszálásban, azaz gondolatainknak a vágyainkon való tartásában.

Segít akkor, amikor írjuk, segít akkor, amikor újból el-elolvassuk, s minél többször idézzük fel, annál kevésbé feledkezünk meg róla, annál kiirthatatlanabb lesz a fejünkből.

És ugye minden teremtés a fejben kezdődik el: ami a fejünkben, az valósul a valóságunkban.

A vágyadnak, szándékodnak a gondolataid fókuszában tartásával vonzod magadhoz az inspirációt arra vonatkozóan, hogy neked mit kell tenned a megvalósulásáért, illetve vonzod magadhoz és engeded be az életedbe azokat a körülményeket, amelyeket az élet tálcán kínálhat hozzá.

Mindez persze csak akkor igaz, ha sziklaszilárdan képes vagy hinni és bízni benne, hogy vágyad megvalósul. Ha minden rágondoláskor távolinak, elérhetetlennek tűnik számodra, ha mindig az villan be, hogy miért valószínűtlen hogy megvalósuljon – akkor jobb is, ha nem fecsérled rá az idődet, mert minden egyes alkalommal távolabbra taszítod magadtól.

Év eleje van, aktuális egy kicsit visszanézni az előző évre, számbavenni milyen kincsekkel gazdagodtunk: miért lehetünk hálásak magunknak, másoknak, a sorsnak, mi az, amiből tanulhattunk, ami jó tapasztalat volt és amitől most már bölcsebbek lettünk, mi az, amit megbocsátva magunknak és másoknak könnyebbedik lelkünk, mi az, amit-akit elengedve felszabadulunk új élet-kalandokra. És aktuális előre tekinteni az újabb esztendőre, hogy mit szeretnénk tapasztalni az egyes életterületeken. Jó egyben látni (vagy rendszerben, ha úgy tetszik) az életünket.

Tavaly találkoztam először a Láthatatlan egyetem Évrendező munkafüzetével, az idén pedig Urban:Eve inspirációs naplójával. Mindkettő kinyomtatható (az utóbbi határidőnaplónak is használható, a megfelelő oldalból akkor többet kell kinyomtatni) és jóleső foglalkozni velük.

Ajánlom neked is – hacsak nincs valami jobb ötleted :) . Ha így van, ne mulaszd el a hozzászólások között ajánlani nekünk is!

A Láthatatlan Egyetem évrendező munkafüzetét innen tudod letölteni
Urban:Eve nyomtatható 2015-ös inspirációs naplóját innen tudod letölteni
(itt sok más csemegét is talál, aki szeret tervezgetni)

Ha szabad javasolnom, ne légy maximalista. Ne akard rögtön az egészet kitölteni – lehet, megijedsz a nagy feladattól, vagy nem tudsz annyi időt rászánni. Nyomtasd ki, és ha nincs egybefüggő hosszabb időd vele foglalkozni, nézegesd, olvasgasd, ízlelgesd, és ami megérint, azokra a kérdésekre válaszolj. Majd meglátod: evés közben jön meg az étvágy, be fogsz lelkesülni :) . De még így sem baj, ha üresen marad néhány kérdés. A fő, hogy amire inspirációt éreztél, azon elgondolkodtál, azt megválaszoltad – talán nem is volt többre szükség, így is betöltötte a funkcióját.

Az is előfordulhat, hogy valamelyik kérdésre nem szívesen válaszolsz. Én például így vagyok a határidőzéssel: nem mindig tűzök ki szívesen határidőket a céljaimhoz – persze célja válogatja. Te se erőltesd azokat a kérdéseket, amik nem fekszenek neked – hiszen ez az egész rólad szól, csak addig foglalkozz vele, amíg neked jól esik, senkinek nem kell megfelelned a kitöltéssel.

Élvezd az időutazást!

FacebookGoogle+TwitterPinterestMySpaceEmailGoogle GmailYahoo Mail
 Szólj hozzá!


Mire jó ez az oldal neked?

Én, ha el is tudok időnként kalandozni élvezettel a filozofálgatás területére, alapvetően gyakorlatias típus vagyok.

Ezért aztán ezen a weboldalon főként praktikus tanácsokat fogsz találni arról, hogy
hogyan használd a vonzás törvényét ahhoz, hogy testestől-lelkestől jól érezd magad a bőrödben.

Szeretettel: Tormási Kati

Blogbejegyzések