“Bőség Minden Téren hírlevél”

Hírlevelemben értesítelek legújabb blogbejegyzéseimről, programjaimról, akcióimról!

Feliratkozásod esetén ajándékba kapod az „Azonnal jó hangulatot magamnak!” című e-könyvemet.

Klikkelj ide a feliratkozáshoz!

Az ajándék e-könyvemről

Szerintem a könyved zseniális. Nekem személy szerint az ötlettár nagyon sokat segített, hihetetlenül gazdagított. Gratulálok hozzá.
Nagypál Györgyné

Nagyszerű és nagyon tartalmas anyagot állítottál össze.
Nagyon-nagyon klassz a téma is, hisz mindenki vágyik egy kis jó érzésre, és a hozzáállásod is: érződik rajta, hogy szívesen segítesz.
Lorkné Szinicska Gyöngyi

Ennyi élvezet felsorolva egy helyen – csupán olvasni is feldobó!
Rengeteg élményt hozott felszínre bennem. Nem is tudtam, hogy ennyi kincsem van!

Klikkelj ide, hogy Te is megkapd!

Eckhart Tolle idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe.

A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan.

Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény.

A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Meditáció otthonra

A 2012. november 1-i programon elhangzott meditációt most ingyen elérhetővé teszem:

„Béketeremtés szívemben halottammal kapcsolatban” (jobb klikk és mentés)

Médiumi ékszerek és festmények

Ajándékozd meg önmagadat vagy szeretteidet pozitív kisugárzású, a spirituális fejlődést támogató ékszerrel, festménnyel!

Vagy csupán csak gyönyörködj a róluk készült képeket nézegetve!

Irány a webshop!

Tápláló forrásaim

„Szeretlek Budapest. Nemcsak a szépségeidet, hanem fullasztó, zajos, szemetes utcáidat hajléktalanokkal minden zugban, omladozó vakolataidat és az ízléstelen falfirkákat, az összevissza ragasztgatott, félig lemállott, szétszakadt hirdetéseket, a kátyús utakat, kopár belvárosi mellékutcákat és a fülledt zsúfoltságot az elöregedett járműveken …”

Miért kellene halálos betegségtől vagy honvágytól szenvedned, hogy ilyen szeretettel nézd a körülötted lévő világot?

SZERESS ÉS NE UTÁLKOZZ!

Negatív rezgések helyett pozitívba ringasd magad! Hiszen csak ebben az állapotban van értelme vágyaidra fókuszálni, csak ebben az állapotban vonzod és nem taszítod megvalósulásukat!

FacebookGoogle+TwitterPinterestMySpaceEmailGoogle GmailYahoo Mail
 


11 hozzászólás: “Ne utálkozz!”

 1. r. mondta:

  Igen igazad lehet. De ha fáj a lelked nehéz az életet szépnek nézni.


 2. Ibi mondta:

  igen, és ez mindenre igaz,csak nem könnyű. Mindig az jut eszembe, hogy miért nem teszünk a környezetünk szebbé tételéért, miért nem érdekel sok mindenkit, hogy mi veszi körül? Én próbálok örülni, de más miért nem?


 3. Mónika mondta:

  Hát Nagyon Szeretném POZITÍVAN LÁTNI A dolgokat de nem nagyon sikerült még mmegtanúlnom


 4. Mónika mondta:

  Szerintem elég csak annyit mondani: Igaz, amit leírtál, mostantól én is ezt csinálom, hisz a világ úgy változik, ahogy én változom.
  Higgyétek el, nincs szükség a “de…” -vel kezdődő mondatokra.:)


 5. Andi mondta:

  Igazad van!Mennyivel jobbak a pozitív érzelmek!Aki nem hajlandó egy kicsit is erre az érzésre törekedni,az nem tudja a jó dolgokat bevonzani az életébe.De akkor ne is siránkozzon, ha esetleg nem sikerül az élete!Csak az ilyen ember képes gyűlölködni.Mindannyiunkban ott a megoldás,csak akarnunk kellene egy kicsit szeretni!


 6. Karácsony Gyöngyi mondta:

  Az ember, hogy szépnek lásson mindent és ne utálkozzon, először magát kell szépnek látnia és szeretnie. Nekem ez az ami nagyon nehéz, már 56 éve. Tanulom, tanulom, tisztítom a tükröt folyamatosan és talán, mire tiszta lesz, már nem lesz aki belenézzen. Gyöngyi


 7. Tormási Kati mondta:

  Gyöngyi!
  Ha, amint írod, annak ellenére teszed ezt, hogy nem vagy biztos a teljes sikerben ebben az életedben – akkor (tudat alatt) bizonyára érzed, hogy ez nem értelmetlen, hogy minden, amit a szeretetben való fejlődésünk érdekében teszünk, egyszer értelmet nyer. Értékelem az erőfeszítéseidet! Soha ne add fel!


 8. Szabó Kata mondta:

  Én Mónikával értek egyet, egyszerűen
  csak úgy kell élni és nem ítélkezni
  senki felett mert az Ő életét-sorsát-
  nem ismerhetjük. Egyszerűen szeretni kell
  a másik emberben, önmagam.
  Hiszen,- ha ezt nehéz is elfogadni olykor-
  egyek vagyunk!És még egy: Szeretni és segíteni
  lehetőség szerint.


 9. Energildi mondta:

  Kedves Kati!

  Örülök, hogy felfedeztem a blogod és általad egy újabb pozitív embert. :-)

  “Ha szeretsz, más szemmel nézel a világra; nagylelkű leszel, megbocsátó, jószívű, pedig korábban esetleg kemény és rideg voltál. Az emberek óhatatlanul is hasonlóan viszonyulnak majd hozzád, s hamarosan abban a szeretetteljes világban élsz, amit te magad teremtettél.”
  Anthony de Mello


 10. Rebeka mondta:

  Én eddig aranyos voltam, rendes voltam, nagylelkű, megbocsátó, jószívű, meg halál türelmes meg jó meg minden ami csupajó. Az élet nem volt egy hiperszuper dolog ekkor sem. És nem adta meg a boldogságot a nagy dolgokat annyira. A kicsik voltak, amikkel elvoltam, örültem, nem volt semmi gond. Aztán megismertem a nagyobb élményeket nyújtó dolgokat. Sajnos ezekkel az a baj, hogy a rossz is jön velük, mert a világ alapvetően tök mindegy milyen vagy, akkor még kaphatsz rosszat. És egyszerűen képtelenség 100%-ban kivédeni.
  Nekem a könyv nem hatott. Igazán nem tudok az A kategóriába tenni semmit, amihez ne tudnám azt kapcsolni, hogy most szar. Már jó ideje szar.
  Jó az élet………Aztán jött a következő párkapcsolat és a pasi megcsalása mert nem bírt leszakadni az exéről. Azóta tudom mi a féltékenység és mi a rossz érzés, mi a türelmetlenség, mi a gyűlölet stb…. És nem tudom és nem azért mert nem akarom, hanem egyszerűen van a rossz és nem tudom már azt, amikor jó voltam. Hiába tudom agyilag, érzelmileg képtelen vagyok rá. Agyilag ismerem a pasik nélküli élményt is… hú de jó volt a barátokkal elmenni anno egy hétre külföldre kiránulni. Akkora nagy szám volt. És most? Most nem érdekel!!! Ha rossz, akkor semmi sem érdekel. És ha valahogy jó, akkor tud bármi érdekelni. Az hogy a rosszból hogyan lépjél ki, arra egyszerűen még nem találtam megoldást. És ide vagy oda ez a leírás is, a múlt emlékei nem segítenek, mert a múlt emlékei csak arra lettek jók, hogy az összes arra ad emléket hogy most szar. Amúgy jók ezek az okoskodások, a legtöbb pont arra megy, hogy a mostban élj. Nah hát!! Rakd össze ezt a sok mindent. :( Ahogy öregszik az ember,,,,egyre szarabb lesz, nem hogy jobb! :( Marha jó!Tudom élvezni. :(


 11. Tormási Kati mondta:

  Kedves Rebeka!
  Szeresd magad! Legalább egy kicsit! Miért engeded, hogy ilyen érzelmek töltsenek el folyamatosan? Miért szenvedteted magad? Tegyél valami kedveset magadért, amitől tudod, hogy jól érzed magad, ha csak egy kis időre is. Legyél önmagad gyengéd, megértő, vigasztaló anyukája!Szólj hozzá!


Mire jó ez az oldal neked?

Én, ha el is tudok időnként kalandozni élvezettel a filozofálgatás területére, alapvetően gyakorlatias típus vagyok.

Ezért aztán ezen a weboldalon főként praktikus tanácsokat fogsz találni arról, hogy
hogyan használd a vonzás törvényét ahhoz, hogy testestől-lelkestől jól érezd magad a bőrödben.

Szeretettel: Tormási Kati

Blogbejegyzések