“Bőség Minden Téren hírlevél”

Hírlevelemben értesítelek legújabb blogbejegyzéseimről, programjaimról, akcióimról!

Feliratkozásod esetén ajándékba kapod az „Azonnal jó hangulatot magamnak!” című e-könyvemet.

Klikkelj ide a feliratkozáshoz!

Az ajándék e-könyvemről

Szerintem a könyved zseniális. Nekem személy szerint az ötlettár nagyon sokat segített, hihetetlenül gazdagított. Gratulálok hozzá.
Nagypál Györgyné

Nagyszerű és nagyon tartalmas anyagot állítottál össze.
Nagyon-nagyon klassz a téma is, hisz mindenki vágyik egy kis jó érzésre, és a hozzáállásod is: érződik rajta, hogy szívesen segítesz.
Lorkné Szinicska Gyöngyi

Ennyi élvezet felsorolva egy helyen – csupán olvasni is feldobó!
Rengeteg élményt hozott felszínre bennem. Nem is tudtam, hogy ennyi kincsem van!

Klikkelj ide, hogy Te is megkapd!

Eckhart Tolle idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe.

A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan.

Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény.

A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Meditáció otthonra

A 2012. november 1-i programon elhangzott meditációt most ingyen elérhetővé teszem:

„Béketeremtés szívemben halottammal kapcsolatban” (jobb klikk és mentés)

Médiumi ékszerek és festmények

Ajándékozd meg önmagadat vagy szeretteidet pozitív kisugárzású, a spirituális fejlődést támogató ékszerrel, festménnyel!

Vagy csupán csak gyönyörködj a róluk készült képeket nézegetve!

Irány a webshop!

Tápláló forrásaim

Tiszta szívből tudom ajánlani neked is töltekezésül:

www.espavo.hu

www.noionmegvalositas.hu

www.sziakademia.hu

Február elején Budakalászon sóbarlang nyílt, melynek a vezetője felkért, hogy tartsak ott heti rendszerességgel meditációt.

A sóbarlangban tartózkodás azon kívül, hogy az immunrendszert erősíti, célzottan is hatásos légzőszervi, allergiás vagy asztmatikus problémák esetén.

A meditáció pedig – amellett hogy lelki fejlődésünket támogatja – a testi-lelki ellazulással szintén hozzájárul az egészség megőrzéséhez vagy visszaszerzéséhez.

Így a sóterápia és a meditációs folyamat egymást erősíti.

A meditációval elért fizikai és szellemi nyugalom felér egy testi-lelki méregtelenítéssel – ezért érdemes akár csak egy alkalomra is eljönnöd.

Nézd meg a meditációs alkalmak időpontját itt a naptárban és jelentkezz a +36 (70) 578 5278-as telefonszámon.

Ha azok közé az emberek közé tartozol,

- akik még sosem meditáltak,
- vagy akik nehezen veszik rá magukat, hogy leüljenek otthon meditálni,
- vagy akik szeretnek mindent közösségben megtenni, akiket inspirál, hogy mások is jelen vannak,
- vagy akik képesek érzékelni, hogy a közös meditáció „magasabbra” viszi őket, hiszen az együttes energia szárnyára kapja mindegyik résztvevőt,

akkor gyere meditálj velünk!

Nem jógapózban, csendben fogunk meditálni. Azt a fajta meditációt a nyugati ember nehezen tudja megtanulni, ezért csak hosszasabb gyakorlás után jelentkeznek a fenti pozitív hatásai.

Itt kényelmes fotelben, behunyt szemmel ülve, kellemes zenével aláfestett vezetett meditáción vehetsz részt, ami azt jelenti, hogy folyamatosan mondom majd, mire gondolj, mit képzelj el – mintha egy álmot álmodtatnék végig veled. Eközben én magam is a csoporttal együtt meditálok, miáltal a tér behangolódik a mély meditációnak megfelelő théta agyhullámok rezgésszintjére, és ez téged is hozzásegít ezt a tudatállapotot elérni.

Nézd meg a meditációs alkalmak időpontját itt a naptárban és jelentkezz a +36 (70) 578 5278-as telefonszámon.

Az alkalmanként bő 1 órás program díja 2.000,- Ft és minimum 3 fő esetén kerül megtartásra.

A sóbarlang autóval 10-15 percre van Békásmegyertől, a szentendrei HÉV Budakalászi Lenfonó megállójától pedig 3-4 perc sétával elérhető.

Címe: 2011 Budakalász, Budai út 26. Térkép
Bejárat a Táncsics Mihály utcában a parkoló felől.
Honlapja: http://kalaszisobarlang.hu/

Szeretettel várlak!

 

Nyelvet tudni jó, hasznos.

Külföldi vagy itthoni munkához, (internetes) ismeretszerzéshez, utazáshoz, ismerkedéshez, főiskolai felvételihez, diplomához …

Ha már valaha is felmerült benned, hogy “de jó lenne tudni egy nyelvet”, és még mindig nem tudod  – akkor vajon mi hiányzik neked hozzá?

Idő, pénz, vagy szorgalom-kitartás? Tovább »

 

Szoktál írásban tervezgetni, álmodozni?

Én azért szeretem és ajánlom neked is, mert az írás segít a fókuszálásban, azaz gondolatainknak a vágyainkon való tartásában.

Segít akkor, amikor írjuk, segít akkor, amikor újból el-elolvassuk, s minél többször idézzük fel, annál kevésbé feledkezünk meg róla, annál kiirthatatlanabb lesz a fejünkből. Tovább »

 

Újév napján mi jobbat is tudnék kívánni erre az évre minden olvasómnak, mint bőséget minden téren (híven e honlap címéhez :) ): anyagiakban, lelkiekben, egészségben, szeretetben.

Ennek eléréséhez találtam egy remek összefoglalót Pozsgai Nikolettától, fogadjátok szeretettel. A videó ugyan nem játszható, de a szöveges leírást érdemesnek tartom az elolvasásra, átgondolásra, felhasználásra a bőség megteremtéséhez.

10+1 lépés a bőségbe

 

Augusztus elsejétől bármely péntek estén fél7-től fél9-ig töltekezhetsz nálam, kapcsolódhatsz az Égiekhez és saját bensődhöz.

Azt tervezem, hogy lesz fél óra mandala rajzolás, de akár előnyomott mandalát is színezhetsz, vagy szabadon választott témát is rajzolhatsz. Ki melyiket szeretné. Grafit ceruzával, színes ceruzával, körzővel, előnyomott mandalákkal várlak. Persze a papírt és a radírt sem felejtem el :).

Ez a csendes fél óra alkalmas lesz arra, hogy intuitív jobb agyféltekénket aktivizáljuk, befelé fordítsuk figyelmünket, és megérkezzünk önmagunkba egy tevékeny hét lezárásaként.

Ezt követően beszélgetni fogunk, a témáról vagy megegyezünk közösen, vagy lapot húzunk az Égiekre bízva a döntést (ez utóbbi biztos, hogy minden résztvevő legmagasabb javát fogja szolgálni!).

Végül egy általam vezetett meditációban, lecsendesített elmével, thétában, az adott témához kapcsolódva energetikailag tisztítjuk, feltöltjük magunkat, az Égiek hathatós segítségét kérve.

Biztos lehetsz benne, hogy minden egyes alkalom változásokat indít életedben, hiszen egyrészt tudatos elménket és tudatalattinkat is megmozgatjuk egy-egy témában, másrészt a saját erőforrásaink aktivizálása mellett külső, égi segítséget is igénybe veszünk.

A hely korlátos volta miatt mindez minicsoportban fog zajlani, 1-3 résztvevővel.
(Ez számodra is kedvező, mert több idő-figyelem tud jutni a te kérdéseidnek.)

Jelentkezésként írj sms-t a 20/210-7325-ös telefonomra, hogy melyik pénteki alkalomra szeretnél jönni. Válaszolni fogok rá, hogy az első 3 jelentkező között vagy-e arra a péntekre.

Kérlek, hogy ha valami közbejön és nem tudsz mégsem jönni, akkor amint lehet, sms-ezd meg, hogy a helyedre tudjam értesíteni a 4. jelentkezőt.

Helyszín: XI. Takács Menyhért u. 25.
A hozzájárulás 2.500,- Ft.

Tehát augusztus 1. péntek az első alkalom, várlak szeretettel!

Ui.: az augusztus 15-i és a 29-i alkalom kimarad!

 

A minap hallottam az alábbi történetet egy idősebb hölgytől:

„Fiamat otthagyta a felesége jó másfél éve. Egy idő múlva megismerkedett egy hölggyel. Amikor kérdeztem róla, hogy milyen, annyit mondott: „Csúnya és öreg”. „Miért, hány éves?” „45.” Magamban jót derültem, mert a fiam 44. Tovább »

 

N. D. Walschnak, a híres „Beszélgetések Istennel” szerzőjének egy másik könyvéből, “A gazdagságról” címűből idézem az alábbi részletet (…-tal rövidítettem néhol).

“Az első, amit meg kellett értenem a gazdagságról … hogy tévesen határoztam meg. Azt hittem, a gazdagságnak az anyagi tulajdonunk mennyiségéhez van köze.

… az igazi gazdagságnak semmi köze ahhoz, ami az enyém, hanem ahhoz van köze, ami vagyok. És amikor a létem gazdagságát bőségesen megosztom mindazokkal, akiknek az élete érintkezik az enyémmel, önmagától megtalál minden, aminek a megszerzésére annyira törekedtem …

Valaha, amikor a gazdagság jutott az eszembe, ilyesfélék körül forogtak a gondolataim: finom kristályok, remekmívű régiségek, gyönyörű ruhák, és minden olyasmi, ami helybe jön, anélkül, hogy a kisujjamat is mozdítanom kellene értük. Arról pedig, aminek már akkor bővében voltam, gyakorlatilag nem vettem tudomást.

(Egyik szemináriumomon, dél közeledett éppen) valaki a következővel fordult hozzám: Tovább »

 

A boldogság egy jelenre vonatkozó vagy egy jövőbeli cél nálad?
Vagy másként: most akarsz boldog lenni vagy a jövőben?

Vigyázz, mert ha a jövőben kívánsz boldog lenni, úgy járhatsz, mint az egyszeri ember a Halállal ebben a történetben:

Az egyszeri emberhez egy napon bekopogtatott a Halál:
- Jöttem a lelkedért.
Ám az addig könyörgött neki, hogy sikerült megegyeznie vele, hogy nem viszi el aznap, csak másnap. A furfangos ember azt ajánlotta, hogy a megegyezést írják is fel az ajtófélfára: HOLNAP Tovább »

 

Hosszú évek óta olvasója és tisztelője vagyok Wolf Gábornak, a magyar kisvállalati marketing „gurujának”, sokat tanultam tőle magam is.

Hírlevelében minap azt boncolgatja, hogy a marketingnek a vevőről kell szólnia. Ide másolom addig a pontig, amíg az én mondanivalómat is megvilágítja.

“Hogyan legyek érdekes?”

Hány éves voltál, amikor ezt a kérdést először feltetted magadnak?

Talán egy randin ültél? Feszengve, a kínos csöndben, miközben a fejedben ez a saját magadnak kiadott parancs ordított: “mondjál már valami érdekeset!”

Vagy egy főnököddel vacsoráztál, és közben azon gyötrődtél, hogy miről beszélj, hogy érdekes legyél?

Vagy egy házibulin egy társaságban, az asztal körül irigykedve nézted, hogy mások milyen könnyedséggel ragadják magukhoz a beszélgetést és szórakoztatják a többieket? Talán utáltad is őket egy kicsit emiatt … és közben arra gondoltál: a lelkedet is eladnád, hogy ilyen karizmatikus, ilyen érdekes lehess … Tovább »

 

Ahány család, annyiféle anyagi helyzet, még egy rokoni körben is.

Arról már bizonyára hallottál, vagy tán ezen a honlapon is olvastál, hogy az ember ne irigyelje a nála tehetősebbeket, mert azzal a saját gyarapodásának áll az útjába …

De mi a helyzet a nálunk nehezebb anyagi körülmények között élőkkel? Hogyan viszonyuljunk hozzájuk? Sajnáljuk őket? Érezzünk bűntudatot, ha nem támogatjuk őket?

Magyarországon a 80-as években kezdődött társadalmi mozgolódás az ügyben, hogy a 3. világ éhezőit anyagilag támogassa, aki teheti. Akkoriban mindenkinek volt munkája (aki nem dolgozott, munkakerülőként büntették!), és az államtól mindenki kapott olcsó “tanácsi” lakást, aki kért, tehát itthon ha nem is túl jól, de mindenki meg tudott élni. Ezért vetődött fel szociálisan érzékeny emberekben az ötlet, hogy arra gyűjtsenek, hogy a világ sokkal keservesebb részein élő éhezőket segítsük.

Emlékszem az ellenérvre, hogy akkor ahhoz szoktatjuk hozzá őket, hogy ne keressenek maguk is megoldást a helyzetükre … Tovább »

 
« Régebbiek

Mire jó ez az oldal neked?

Én, ha el is tudok időnként kalandozni élvezettel a filozofálgatás területére, alapvetően gyakorlatias típus vagyok.

Ezért aztán ezen a weboldalon főként praktikus tanácsokat fogsz találni arról, hogy
hogyan használd a vonzás törvényét ahhoz, hogy testestől-lelkestől jól érezd magad a bőrödben.

Szeretettel: Tormási Kati

Blogbejegyzések