“Bőség Minden Téren hírlevél”

Hírlevelemben értesítelek legújabb blogbejegyzéseimről, programjaimról, akcióimról!

Feliratkozásod esetén ajándékba kapod az „Azonnal jó hangulatot magamnak!” című e-könyvemet.

Klikkelj ide a feliratkozáshoz!

Az ajándék e-könyvemről

Szerintem a könyved zseniális. Nekem személy szerint az ötlettár nagyon sokat segített, hihetetlenül gazdagított. Gratulálok hozzá.
Nagypál Györgyné

Nagyszerű és nagyon tartalmas anyagot állítottál össze.
Nagyon-nagyon klassz a téma is, hisz mindenki vágyik egy kis jó érzésre, és a hozzáállásod is: érződik rajta, hogy szívesen segítesz.
Lorkné Szinicska Gyöngyi

Ennyi élvezet felsorolva egy helyen – csupán olvasni is feldobó!
Rengeteg élményt hozott felszínre bennem. Nem is tudtam, hogy ennyi kincsem van!

Klikkelj ide, hogy Te is megkapd!

Eckhart Tolle idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe.

A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan.

Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény.

A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Meditáció otthonra

A 2012. november 1-i programon elhangzott meditációt most ingyen elérhetővé teszem:

„Béketeremtés szívemben halottammal kapcsolatban” (jobb klikk és mentés)

Médiumi ékszerek és festmények

Ajándékozd meg önmagadat vagy szeretteidet pozitív kisugárzású, a spirituális fejlődést támogató ékszerrel, festménnyel!

Vagy csupán csak gyönyörködj a róluk készült képeket nézegetve!

Irány a webshop!

Tápláló forrásaim

Válságos időket élünk – azaz a legtöbb ember válságban lévőnek érzi magát valamilyen szempontból, és egyre inkább nyomasztja az élet, úgy, ahogy van. Emiatt aztán egyre alacsonyabb az ingerküszöbe, egyre inkább tele lesz a hócipője már olyan dolgoktól is, ami régen (a felmenőinek – vagy saját magának is néhány évvel ezelőtt) „lenyelhető”-nek tűnt.

Az egyik ilyen terület, amivel már kezd tele lenni a hócipőnk, hogy CSAK a pénzért, a „megélhetésért” dolgozzunk. Márpedig ha az embernek ezzel kapcsolatban (akárcsak tudat alatt) ellenállása van, akkor ha éppen munkát keres – akkor nagyon nehezen talál! Hiába vannak tele a hirdetési oldalak (expressz.hu, profession.hu, workania.hu, kozigallas.hu, …) álláshirdetésekkel – az ő szeme-egere nem fog rátalálni az éppen őrá váró állásra, vagy ha olvassa is, nem fog leesni neki, hogy az éppen őrá vár. Így működik a vonzás törvénye.

Nade mit is lehetne kezdened ezzel a fránya belső ellenállással? Azzal, hogy eleged van már abból, hogy csupán a pénzért dolgozz? Miközben úgy érzed, manapság nem ugrálhat az ember, meg kell élnie a családjával együtt, nem válogathat, örülnie kell, ha egyáltalán valahol hajlandóak fizetni a munkájáért …

Hát meg kellene találni azt a tevékenységet, amit szívesen, örömmel, lelkesedéssel végeznél. Amit nem is éreznél munkának, inkább hobbinak, szórakozásnak, élvezetnek, ami teljes mértékben megfelel tehetségednek, készségeidnek, irányultságodnak, aminek a végzésével kiteljesednél, ami boldogsággal töltene el – miközben az értelmét is látnád, azt, amivel így hozzájárulsz mások jólétéhez.

Amikor erre rátalálsz, az mint egy fénycsóva, bevilágítja majd az utadat, hogy merre lépj, s a vonzás törvénye elhozza számodra, amire éppen szükséged van az utadon. Lehet, hogy egy ideig még „csakapénzért” fogsz dolgozni, de már az a lelkesedés fog uralkodni benned, hogy fokozatosan megteremted a magad számára álmaid munkáját, hivatásodat, s a megfelelő időben, amikor készen állsz rá, eléd fog kerülni a megfelelő álláslehetőség vagy az esély az önálló indulásra.

Lehet, hogy álmaid munkájának felfedezése komoly önismereti munkát kíván tőled, a továbbiakban pedig más ellenállásaid, önkorlátozó hiedelmeid akadályozzák a megvalósítást. Ebben kívánok segíteni neked a „Munkakeresés, munkatalálás” című kiscsoportos foglalkozással, ahol a vezetésemmel egyénileg dolgozhatsz a saját témádon, majd a többi csoporttaggal megosztva, ki mire jutott, mások példájából is inspirációt nyerhetsz. Egyelőre 2 egymásra épülő foglalkozást, műhelyt szervezek, amikor az álmaink munkájának megkeresésével foglalkozunk – aztán a csoporttagok igényei szerint folytatjuk, esetleg 1-2 hónap múltán, átbeszélgetve, ki hogyan áll, milyen problémákba, belső ellenállásokba ütközött … és azokat dolgozzuk fel.
További információért klikkelj ide >>

FacebookGoogle+TwitterPinterestMySpaceEmailGoogle GmailYahoo Mail
 Szólj hozzá!


Mire jó ez az oldal neked?

Én, ha el is tudok időnként kalandozni élvezettel a filozofálgatás területére, alapvetően gyakorlatias típus vagyok.

Ezért aztán ezen a weboldalon főként praktikus tanácsokat fogsz találni arról, hogy
hogyan használd a vonzás törvényét ahhoz, hogy testestől-lelkestől jól érezd magad a bőrödben.

Szeretettel: Tormási Kati

Blogbejegyzések