“Bőség Minden Téren hírlevél”

Hírlevelemben értesítelek legújabb blogbejegyzéseimről, programjaimról, akcióimról!

Feliratkozásod esetén ajándékba kapod az „Azonnal jó hangulatot magamnak!” című e-könyvemet.

Klikkelj ide a feliratkozáshoz!

Az ajándék e-könyvemről

Szerintem a könyved zseniális. Nekem személy szerint az ötlettár nagyon sokat segített, hihetetlenül gazdagított. Gratulálok hozzá.
Nagypál Györgyné

Nagyszerű és nagyon tartalmas anyagot állítottál össze.
Nagyon-nagyon klassz a téma is, hisz mindenki vágyik egy kis jó érzésre, és a hozzáállásod is: érződik rajta, hogy szívesen segítesz.
Lorkné Szinicska Gyöngyi

Ennyi élvezet felsorolva egy helyen – csupán olvasni is feldobó!
Rengeteg élményt hozott felszínre bennem. Nem is tudtam, hogy ennyi kincsem van!

Klikkelj ide, hogy Te is megkapd!

Eckhart Tolle idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe.

A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan.

Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény.

A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Meditáció otthonra

A 2012. november 1-i programon elhangzott meditációt most ingyen elérhetővé teszem:

„Béketeremtés szívemben halottammal kapcsolatban” (jobb klikk és mentés)

Médiumi ékszerek és festmények

Ajándékozd meg önmagadat vagy szeretteidet pozitív kisugárzású, a spirituális fejlődést támogató ékszerrel, festménnyel!

Vagy csupán csak gyönyörködj a róluk készült képeket nézegetve!

Irány a webshop!

Tápláló forrásaim

Csapó Ida minapi blogbejegyzését olvasva (http://www.gazdagnok.hu/2010/07/08/miert-sikertelen-a-varazslas-a-penz-vonzas-valtoztasd-meg-a-lathatatlant…/) a következő gondolatok születtek meg bennem.

Ami engem illet: engem kezdetektől fogva zavart, hogy ilyen sokmindenre kell figyelni a sikerhez. Ezért leegyszerűsítettem a magam számára, EGYETLEN PONTba sűrítettem, hogy mire fókuszáljak: POZITÍV ÉRZÉSEKKEL ÉLNI. (És nemcsak célom területén, hanem úgy általában – mert pl. egy munkahelyi siker vágya esetén ugyan hogy tudnék a munkahelyemen pozitív érzésekkel eltelve létezni, ha a munkaidőm előtt és után negatív érzésekkel vagyok eltelve. Az érzések is vonzzák ám egymást!)

Ez így foglalja magában Ida bejegyzésének pontjait:
1. egyértelművé teszi, hogy mit akarok, hiszen minden erőmmel csak arra kell fókuszálnom, hogy POZITÍV ÉRZÉSEKKEL ÉLJEK
2. eredendően kétely helyett hitre, bizalomra törekszem
3. ha magas rezgésszinten élek, a változtatástól vagy magától a sikertől való félelem helyett örömteli várakozással, bizalommal nézek a jövőbe
4. a bizalmam önmagamban és az engem segítő erőkben olyan mértékű, hogy eszembe sem jut, hogy mások elképzelései szerint éljek
5. természetes létállapotom a türelem, hiszen már most jól érzem magam – minden más csak ráadás
6. a feltétel nélküli elfogadás, a jószándék minden létezővel szemben természetes velejárója az önbizalomnak és annak az örömteli tudatnak, hogy annyi segítséget kapok, amennyit csak kérek
7. tisztán tartani a csatornát épp ezt jelenti: a magas rezgésszinten, jó érzésekkel eltelve létezést

Az a tapasztalatom (érdekes módon), hogy miközben ez a fő célom (amit ugye azért tettem fő céllá, hogy a mindenféle más céljaim teljesülésének útjában álló akadályokat elsöpörjem), közben a mindenféle más céljaim jelentősége eltörpült számomra. A békesség, szeretet, öröm, bizalom pozitív érzéseivel eltelve ugyanis ráláttam, hogy az egyéb céljaimat éppen azért tettem célokká, hogy elérésükkel jobb érzelmi állapotba kerüljek, örömtelibb legyek – de hát lám, nélkülük is az vagyok. :)

Az a helyzet állt elő tehát, hogy a vágyaim megteremtése könnyed játékká vált (és akadt, amelyiket feleslegesnek is ítéltem): hiszen így is úgy is jól érzem magam. És mondanom sem kell, hogy ebben az állapotban vonzom magamhoz leginkább a kedvemre való dolgokat. :)

Jézus ezt anno így fogalmazta meg: ”Keressétek az Isten Országát, a többi mind megadatik nektek” és “Az Isten Országa bennetek van”. Amit ő Isten Országának nevezett, azt mai nyelvre legjobban ”szeretet világá”-nak lehet fordítani. Szóval azon legyünk, hogy megteremtsük szívünkben a szeretet, hit, remény, békesség, öröm, jóság, hála, bizalom világát – ő is ezt tartotta a legfontosabbnak, minden más vágyunk megvalósulása alapjának.

És akkor ez egy angyali (nem ördögi!) kör: minél jobban érzem magam, annál több kedvemre való dolgot vonzok, amitől még jobban érezhetem magam … és így tovább …

Ha ebbe a körbe a másik póluson kívánunk belelépni, azaz előbb várni a vágyam megvalósulását, hogy jól érezzem magam – nos ezt elég ingoványosnak érzem. Az ember ugyanis nagyon könnyen hozzászokik a jóhoz … és megint felveszi a szokásos érzelmi állapotait. Másokon ezt könnyebben észrevesszük ;) : “Ezt is, azt is elérted – és mégsem vagy boldog???”

FacebookGoogle+TwitterPinterestMySpaceEmailGoogle GmailYahoo Mail
 


19 hozzászólás: “Fő célom = minden vonzás alapja”

 1. Chi*** Csapó Ida mondta:

  Köszönöm, először is, Kati, a hivatkozást rám… És abszolút egyetértek veled a leegyszerűsítést tekintve. Joe Vitale-nél olvastam, hogy a legegyszerűbb út a meggazdagodáshoz ez: Légy boldog – itt és most, azonnal! :-)

  És milyen mély IGAZság van e javaslat mögött! Szerintem legalább is ;-)

  Szeretettel: Ida ***


 2. Marika mondta:

  Úgy látom hogy mindenki a Titkot akarja el mondani másképpen, jó pénzért..


 3. Laki Ildikó mondta:

  Olyan sokszor próbáltam pozitív érzéseket kelteni, gondolatokat megfogalmazni magamban, és csak egy ideig óráig sikerült. Hogy lehet ezt folytonossá tenni? Ha ez embert gyötrik a gondok, és nap mint nap szembesül a problémákkal (amik nem is kicsik) akkor nem tud (én nem tudok) pozitívan gondolkodni. Kényszerítem magam, de nem érzem a megkönnyebbülést.
  Kérlek segítsen valaki, hogy kell ezt csinálni!
  Köszönettel, Ildikó


 4. Tormási Kati mondta:

  Ildikó!
  Nem áltatlak azzal, hogy ez könnyű, mindig résen, ébernek lenni. Kezdetben minden percért meg kell küzdeni … örülhetsz, hogy neked már volt, hogy ideig-óráig sikerült … de később egyre könnyebben megy, ahogy kialakítod a saját praktikáidat!

   

  Fontos, hogy már ezt is céloddá tegyed, fogalmazd meg magadnak, hogy vágysz rá, pl. így: “meg akarom tanulni, hogyan vezethetem magam pozitív érzelmi állapotba”, “szeretnék módszereket találni erre”, “szeretnék egyre ügyesebb lenni a hála, szeretet, békesség, bizalom, nagyrabecsülés érzelmeinek felszításában magamban” – meglásd, fogod vonzani az ötleteket!

   

  Praktikákat már itt a honlapon is találhatsz: “Az örömteli élet receptje” és az “Érzelemskála” cikkem, az “Azonnal jó hangulatot magamnak” e- könyvem, amit letöltésre kínálok itt jobb oldalt a második dobozban, blogbejegyzéseim (melyek közül leginkább a 2009. május 6-i “Találj 5 jót” címűt ajánlom elolvasásra) mind inspirálhatnak.

   

  Ha van kedved, oszd meg velünk, hogyan haladsz, milyen sikereid és nehézségeid adódnak.


 5. Nagy éva-Irén mondta:

  Kedves Kati!
  Sajnos nekem sem megy.
  Nagyon sok problémával kűzdök sajnos,amit nem tudok magamtól megszüntetni,sőt segítséggel sem.Nap mint nap küzdök a gyerekemmmel.
  ő hiperaktív,kamasz és nagyon akaratos.
  Lány és igen csak temperamentumos,azonkívül nincs béke a lelkébe.
  Mikor tombol minden problémáját azzal próbálja megoldani,hogy az összes mérgét rajtam tölti ki.
  Ez által én már nem tudom mi történik ha 2-3napig nyugi és béke van.
  De sajnos utána sokkal erősebben tör ki a vulkán.
  Jó volna ha egyszer megtanulnám kezelni ezeket a dolgokat.
  De nem igazán megy.
  nagyon tetszik minden írásod csak épp alkalmazni vagyok képtelen.
  Most épp nyugi van az életünkben ezért is éreztem,hogy néhány sort én is írok.
  Sok szeretettel:Évi


 6. Tormási Kati mondta:

  Kedves Évi!
  Szent Ágostonnak volt egy meghökkentő mondása, amit évekig nem tudtam megérteni: “Szeress és tégy amit akarsz.”
  Nézzük a mondat első részét. Mit is jelent szeretni? Teljes, megengedő, szeretetteli (itt a szeretetet mint érzelmet értve, mondhatnánk úgy is, hogy kedves) figyelmet adni mindennek magunkban és a környezetünkben, ami akarva vagy akaratlan a figyelmünk elé kerül. Persze nem muszáj bármit is sokáig így a figyelmünkben tartani – hiszen egy nemkívánatos dologra koncentrálva még többet vonzunk be belőle – a lényeg, hogy NE MENEKÜLJÜNK a tudatunkban levésétől, hanem engedjük meg a létét mindennek, mert nem tudhatjuk, mi célból létezik. Bízzunk a Felsőbb Erő(n)kben, hogy mindennek megvan a (szeretetteljes) oka.

   

  Nos én úgy sejtem (javíts ki, ha nem így van), hogy először is Te nem mered magadat, úgy ahogy vagy, szeretni, elfogadni. Szeretően elfogadni magadat, hogy képtelen vagy megoldani ezt a helyzetet, hogy tehetetlen vagy, hogy sokszor félsz a kislányoddal való együttléttől, hogy időnként beleragadsz az önsajnálatba, az elkeseredettségbe, hogy bele tudsz veszni a mások-magad-kislányod hibáztatásába, hogy nem tudsz gátat vetni annak, hogy a mérgét rajtad töltse ki …
  Szeretgesd meg magad gondolatban, mintha Te lennél saját magad legszeretőbb édesanyja: “igen, ilyen vagyok, SZABAD ILYENNEK LENNEM, nem kell “tökéletesnek” lennem, másoknak sem kell megfelelnem, szeretem magam így (is) …”
  Másodszor is, nézz kislányodra, és mondd el gondolatban neki is ezeket a szavakat “igen, olyan vagy, amilyen, SZABAD OLYANNAK LENNED, nem kell másmilyennek lenned, másoknak-nekem megfelelned, szeretlek-elfogadlak így is …”
  Ideírok még egy bölcs mondást is, hátha segít ráérezni arra, amit mondani szeretnék: “Szeresd meg a poklot – és a menyországban leszel.” Ugyanis ha megszereted, akkor már szeretet lesz benned, ami már maga a menyországi állapot …

   

  Ez az első és legfontosabb.
  Mert ha nem tudod szeretettel, elfogadással, lelki békességgel (esetleg hálával-bizalommal, hogy egy ilyen extra helyzetből extrán meg fogsz tanulni valamit, amit nemigen fogsz tudni elfelejteni …) – azaz magas rezgésszinten – szemlélni magadat és a helyzetedet — akkor egy élhető együttélés felépítéséhez sem fogsz tudni ötleteket, lehetőségeket, helyzeteket, körülményeket bevonzani.

   

  A mondat második része (“… és tégy amit akarsz”) arra vonatkozik, hogy ha a szeretetet (elfogadást, békességet, bizalmat) már sikerült felszítanod magadban, ne aggodalmaskodj, hogy mit lenne helyes tenned, úgyis az éppen legmegfelelőbb cselekedetekre fogsz késztetést érezni.

   

  Örülnék, ha kérdeznél, ha van, amit nem értesz, vagy valamit nem jól látok, vagy valami még hiányzik.


 7. Bize Erika mondta:

  Gratulálok. Még tudnám ajánlani Michel Quoist-Igy élni jó c.kônyvét. Elmélkedések az élet múvészetérôl-Mai keresztényeknek. Az emberek jól akarnak élni,sikerre vágynak-de legtôbbnyire csak anyagi sikerre. A szerzô az élet valódi és totális sikeréhez ad szempontokat-a hit szemszôgébôl-,teljes tudományos felkészúltséggel a lélektan és szociológia terén is,pedagógiai és lelkipásztori gyakorlatának tapasztalatait. Életszerú,csattanós,szuggesztív mondataival lenyúgôzi,gondolkodásra,ônvizsgálatra késztet. Vallási vonatkozásban nem elégszik meg a hit “gyakorlatainak”elemzésével,de megmutatja,hogy mibôl kell lelkileg táplálkoznia a ker.életnek,hogy megteremhesse gyúmôlcseit a TETTEKBEN,a testvér szolgálatában,a jobb világot építô SZERETETBEN.


 8. Beácska mondta:

  Üdvözlök mindenkit!
  Én egy pozitív élményt szeretnék megosztani mindenkivel. Tegnap este olvasgattam a netet keresgettem és találtam is itt egy irást „Azonnal jó hangulatot magamnak!” című e-könyvet. Regisztráltam és elolvastam a történethez tudni kell hogy hetek óta nyomin érzem magam valahogy semmi sem az igazi… de igazábol nem tudtam miért. Aztán ahogy olvastam egyre jobban éreztem magam és a mai napom ragyogó volt. Eredményes, boldog, jó volt a hangulatom sőt még táncikáltam is a kedvenc zenémre ….igy esett jól :D (pont mint régen) gondolkodtam és rájöttem hogy az volt a baj hogy nem is akartam jól érezni magam ott ahol vagyok.. és ezért mást hibáztattam pedig igazábol nem is tehet róla sőt… mindenben a kedvemre tesz jó.. neki is vannak gondjai de az más lapra tartozik. Betegeskedek hol itt fáj hol meg ott de ugy gondolom hogy magamnak köszönhetem másképp kell a dolgokhoz állnom és minden jó lesz mint rég…
  Szeretném megköszönni ezt az élményt a tudást vagy nem is tudom hogy nevezzem! Egyszerüen köszönöm! :D


 9. Tormási Kati mondta:

  “Beácska”, nagyon örülök!
  Örülök, hogy jól érzed magad, örülök, hogy sikerült segítséget bevonzanod, mert (lehet, hogy csak tudat alatt, de) eleged volt abból, hogy “nyomin érezd magad”, örülök, hogy ezentúl tudatosan is akarsz és fogsz is tudni törekedni arra, hogy jól érezd magad.
  És örülök, hogy ehhez én is hozzájárulhattam … :)


 10. Ildikó mondta:

  Kedves Kati!
  Nagyon örülök, hogy rátaláltam az oldaladra, már kb 3 éve foglalkozom a vonzás törvényével, sok dologra választ kaptam, ami eddig nem volt világos, ill. megerősített abban amit én gondolok, a szabály, hogy nincs köbevésett szabály . Tedd ahogy neked jó (hihető).
  Másrészt nagy örömmel tölt el, hogy azok, akik nagyon rossz anyagi helyzetben vannak itt kaphatnak ingyen segítséget.
  Sajnos eddig az a tapasztalatom, hogy pont aki legjobban rászorulna, hogy változtatni tudjon nem tud, mert nincs rá pénze.
  Egyébként úgy gondolom, hogy aki tényleg segíteni akar, az nem pénzért teszi, hanem pl azért, hogy jól érezze magát attól, hogy ő tud segíteni.
  Tehát köszönöm azok nevében, akik nem tudnak méreg drága (és nem is túl jó) könyveket megvenni, ahogy én sem tudtam,mikor elkezdtem, hogy itt vagy, és segítesz :D


 11. Tormási Kati mondta:

  Örülök, Ildikó, hogy értékesnek tartod honlapom olvasnivalóit!


 12. Lőrinczne mondta:

  Kedves Kata! Egytől-egyig elolvastam a küldött hirleveled
  igazából nem lettem okosabb de sok mindent megjegyeztem
  Szeretnék Változni-változtatni lehet hogy csak hozzáállás kérdése? Neked mi a véleményed?Hogy kezdjem el
  vérnyomás, pajzsmirigy,cukor,és még sorolhatnám mi minden
  gondjaim vannak. Minnél hamarább elkezdeném, csak hogyan?
  Segíts nekem elindulni.Vagy mit kell még tudnom?
  Köszönöm előre is a segítségedet. Üdvözöl: lőrinczne Erzsebet


 13. Lőrinczne mondta:

  Én is szeretném jól érezni magamat, de az anyagiak sem engedi meg, hogy könyveket vásároljak. Ha segitenél el-
  indulni azt nagyon köszönöm, és hogy számithatok e rád?


 14. Tormási Kati mondta:

  Kedves Erzsébet!
  Olvasgasd ezt a honlapot, bizonyára akad olyan, amit hasznosnak fogsz találni.
  Mindenekelőtt azonban “Az örömteli élet receptjét” ajánlom figyelmedbe (http://www.bosegmindenteren.hu/cikkek/az-oromteli-elet-receptje). Ha napról napra egyre jobban sikerül megvalósítanod,
  az ténylegesen egy testi-lelki megújulást hoz majd neked.


 15. Pali mondta:

  Minden ilyen honlap és hozzászólás nagyon értékes. Én pl. most nagyon nehéz helyzetben vagyok, de 3 hónapja következetesen alkalmazom a Vonzás törvénye gyakorlatokat. Ha megakadok valahol, vagy átmenetileg rosszabbra fordul a sorsom, visszajövök és sikertörténeteket olvasgatok. Nagyon szeretnék kijutni a mélypontról, meg szerencsére konkrét elképzelésem is van. Mindenkinek kitartást kívánok!


 16. Tormási Kati mondta:

  Kedves Pali!
  Ha sikerül békét és bizalmat fenntartani a szívedben, sikerrel fogsz járni!
  Szeretettel üdvözöllek: Kati


 17. Pali mondta:

  Sziasztok, megint. Egyszerűen muszáj megírnom nektek, mi történt. Ha nem saját szememmel látom, nem hiszem el. A lakótársamról van szó. Röviden megismertettem a vonzás törvényével. Nem az az érdekes, hogy minden összejön neki, hanem hogy ennyire rövid idő alatt! Pár hete összeírt egy listát a leendő ideális kapcsolatról, mert épp szingli volt és magányos. Azóta, 1 hónapja talált valakit, és dúl a szerelem, és boldog. Nem sokkal ezután elkezdte a pénzes “játékokat”, gondolatban pénzt költött, bevásárolt, ezt vezette egy füzetben. Megint alig telt el némi idő, és a héten minden nap vett sorsjegyet, és minden nap nyert! Először 500 forintot, utána megint 500-at, tegnapelőtt 300, ma meg úgy nyert 7000 forintot, hogy egyetlen sorsjegyen volt egy 2000 és egy 5000 forintos nyeremény. Tehát egyetlen nyeretlen sorsjegye se volt, a célja a 10 millió! Mondom, ha nem én látom, nem hiszem el. Valami különleges tehetsége lehet a dolgok bevonzásához, amiről én nem tudtam, de eddig szerintem ő se.


 18. mary mondta:

  Kedves én feliratkoztam és megkaptam a megerősítést de nem tudok semmit olvasni mert én nem bírom letölteni olvasni szeretném a könyvet és jegyzeteket írni kérem küldje el újból köszönöm


 19. Tormási Kati mondta:

  Kedves Mary!

  Alighanem azért nem tudod megnyitni, mert ez egy pdf formátumú könyv, és ehhez kell, hogy legyen a számítógépeden egy pdf formátumú írásokat olvasni képes program.

  Ezt innen tudod ingyenesen letölteni:
  http://www.adobe.com/hu/products/reader.html
  A sárga “Letöltés” gombra kell kattintani, majd a következő oldalon ismét a sárga “Letöltés” gombra, ekkor a képernyő tetején felugrik egy ablak, abban kattints a “Fájl mentése” gombra.

  Ekkor rákérdez a gép, hogy hova szeretnéd menteni, mentsd mondjuk az Asztalra, vagy más olyan helyre, ahol aztán könnyen megtalálod.

  Amikor a mentés befejeződik, akkor keresd meg ezt a lementett fájlt (a neve: install_reader11_hu_mssd_awc_aih.exe), és kattints rá duplán, ekkor fog elindulni az installálás, a Futtatás. Eközben is fog néhány kattintást kérni a gép. Amikor az installálásnak vége, ezt az .exe fájlt akár le is törölheted az Asztalról, vagy ahová mentetted, mert már nincs rá szükség, a pdf olvasó program a gépre került, tehát ha ezután a gép egy pdf-fel kerül szembe, rögtön felismeri, hogy ezt ezzel a programmal kell megnyitnia.

  Nemcsak az én e-bookom olvasásához érdemes pdf olvasót telepítened a gépedre, hanem még sok más helyen is fogod tudni használni!

  Szeretettel: KatiSzólj hozzá!


Mire jó ez az oldal neked?

Én, ha el is tudok időnként kalandozni élvezettel a filozofálgatás területére, alapvetően gyakorlatias típus vagyok.

Ezért aztán ezen a weboldalon főként praktikus tanácsokat fogsz találni arról, hogy
hogyan használd a vonzás törvényét ahhoz, hogy testestől-lelkestől jól érezd magad a bőrödben.

Szeretettel: Tormási Kati

Blogbejegyzések