“Bőség Minden Téren hírlevél”

Hírlevelemben értesítelek legújabb blogbejegyzéseimről, programjaimról, akcióimról!

Feliratkozásod esetén ajándékba kapod az „Azonnal jó hangulatot magamnak!” című e-könyvemet.

Klikkelj ide a feliratkozáshoz!

Az ajándék e-könyvemről

Szerintem a könyved zseniális. Nekem személy szerint az ötlettár nagyon sokat segített, hihetetlenül gazdagított. Gratulálok hozzá.
Nagypál Györgyné

Nagyszerű és nagyon tartalmas anyagot állítottál össze.
Nagyon-nagyon klassz a téma is, hisz mindenki vágyik egy kis jó érzésre, és a hozzáállásod is: érződik rajta, hogy szívesen segítesz.
Lorkné Szinicska Gyöngyi

Ennyi élvezet felsorolva egy helyen – csupán olvasni is feldobó!
Rengeteg élményt hozott felszínre bennem. Nem is tudtam, hogy ennyi kincsem van!

Klikkelj ide, hogy Te is megkapd!

Eckhart Tolle idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe.

A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan.

Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény.

A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Meditáció otthonra

A 2012. november 1-i programon elhangzott meditációt most ingyen elérhetővé teszem:

„Béketeremtés szívemben halottammal kapcsolatban” (jobb klikk és mentés)

Médiumi ékszerek és festmények

Ajándékozd meg önmagadat vagy szeretteidet pozitív kisugárzású, a spirituális fejlődést támogató ékszerrel, festménnyel!

Vagy csupán csak gyönyörködj a róluk készült képeket nézegetve!

Irány a webshop!

Tápláló forrásaim

A maja, a hindu, a sumér és néhány kevésbé ismert kultúra fejlett csillagászati ismeretei révén kiszámította az univerzum különböző ciklusait: a Föld keringési ciklusát a saját tengelye körül, a Hold keringési ciklusát a Föld körül, a Föld keringési ciklusát a Nap körül, a Naprendszer keringési ciklusát a galaxisunk, a Tejútrendszer középpontja körül, és a Tejútrendszer keringési ciklusát az univerzumunk központja körül.

A mindennapi életben is szoktuk mondani, hogy új nap jön, a maga új lehetőségeivel, lendületével. Ugyanígy a többi keringési ciklus végén is új lehetőségek nyílnak az érintett létformák számára.
Különösen így van ez, ha többszörös ciklusvégről van szó. Márpedig az említett kultúrák számításai szerint 2012. decemberében egy olyan, többszázezer évenként egyszer létrejövő égi konstelláció áll (illetve most már múlt időben: állt) össze, amelyben a fenti nagy keringési ciklusok mind egyszerre értek véget.
Ez egy olyan csatornát hozott létre, kifejezetten december 12. és 21. között, amelyben az univerzum központjának sugárzása közvetlenül, takarás nélkül ért el a Földre, hatalmas lendületet adva az elkövetkező tízezer éveknek.

Ebből a lehetőségből semmit sem tudott volna profitálni az emberiség, ha önpusztító tendenciái kerültek volna túlsúlyba a 20. század végén. Akkor már évek óta lakatlan lenne ez a bolygó …
Azonban az önpusztításnak fölébe kerekedtek a pozitív tendenciák, sok kisember és sok nagyobb lélek magányos és együttes erőfeszítései által.

Ismered a 100. majom effektust? Egy egymástól elszigetelt szigetekből álló szigetcsoporton figyelték meg a kutatók azt, hogy miután az egyik majom elkezdte megmosni evés előtt az édesburgonyát és a többiek látván ezt lassan átvették tőle a szokást – egy idő múltán, miután már 100 majom rendszeresen, rutinszerűen ezt tette, a többi szigeten (ahol pedig nem láthatták ezt a szokást a környezetükben) is elkezdték mosni az édesburgonyát a majmok evés előtt. Tehát egy bizonyos kritikus tömeg elérése után a szokás bekerült a majmok kollektív tudatalattijába (morfogenetikus mezőnek is nevezik), ahonnan felszínre tudott bukkanni a távolabb élő majmoknál is.

Nos a 20. század második felétől sokak, valóban nagyon sokak (lehet, hogy te is köztük vagy!! :) ) kitartó önfejlesztése, jobbra törekvése sok-sok pozitív viselkedési, gondolkodási, érzelmi mintát juttatott az emberiség kollektív tudatalattijába, s ez az önpusztító szokásokkal, mintákkal szemben túlsúlyra jutott. A kritikus tömeget elérve 2012. decembere megpecsételte a folyamatot: bárhol bárki hozzáférhet már ezekhez a pozitív mintákhoz, ez spontán is egyre gyakrabban fog előfordulni, de tudatos szándék, kérés révén is ráhangolódhatunk, hogy a helyzeteinket pozitív módon tudjuk megoldani.

Egy előző blogbejegyzésemben írtam arról, hogy valójában a cselekedeteink, reakcióink majdnem teljes egészükben a tudatalattink által meghatározottak. És a személyes tudatalattijaink összekapcsolódnak kollektív tudatalattivá. Ugye el tudod képzelni, micsoda változások elé nézünk az elkövetkezendő időkben minden szinten és minden téren, ha lassan de biztosan a pozitív viselkedési, gondolkodási, érzelmi minták fognak elharapózni? :)

S hab a tortán, hogy ez egy öngerjesztő folyamat lesz. Mivel egyre pozitívabbak leszük, egyre jobban fogjuk magunkat érezni a bőrünkben – ezért egyre könnyebben fogunk egyre több jó dolgot vonzani-teremteni az életünkbe – ezért egyre jobban érezzük magunkat a bőrünkben – és így tovább.

Légy tudatában, hogy az úttörők által kitaposott út áll előtted, járj rajta bátran és hálával! Figyelj a szívedre, amin keresztül a megoldások jönnek!

FacebookGoogle+TwitterPinterestMySpaceEmailGoogle GmailYahoo Mail
 Szólj hozzá!


Mire jó ez az oldal neked?

Én, ha el is tudok időnként kalandozni élvezettel a filozofálgatás területére, alapvetően gyakorlatias típus vagyok.

Ezért aztán ezen a weboldalon főként praktikus tanácsokat fogsz találni arról, hogy
hogyan használd a vonzás törvényét ahhoz, hogy testestől-lelkestől jól érezd magad a bőrödben.

Szeretettel: Tormási Kati

Blogbejegyzések