“Bőség Minden Téren hírlevél”

Hírlevelemben értesítelek legújabb blogbejegyzéseimről, programjaimról, akcióimról!

Feliratkozásod esetén ajándékba kapod az „Azonnal jó hangulatot magamnak!” című e-könyvemet.

Klikkelj ide a feliratkozáshoz!

Az ajándék e-könyvemről

Szerintem a könyved zseniális. Nekem személy szerint az ötlettár nagyon sokat segített, hihetetlenül gazdagított. Gratulálok hozzá.
Nagypál Györgyné

Nagyszerű és nagyon tartalmas anyagot állítottál össze.
Nagyon-nagyon klassz a téma is, hisz mindenki vágyik egy kis jó érzésre, és a hozzáállásod is: érződik rajta, hogy szívesen segítesz.
Lorkné Szinicska Gyöngyi

Ennyi élvezet felsorolva egy helyen – csupán olvasni is feldobó!
Rengeteg élményt hozott felszínre bennem. Nem is tudtam, hogy ennyi kincsem van!

Klikkelj ide, hogy Te is megkapd!

Eckhart Tolle idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe.

A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan.

Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény.

A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Meditáció otthonra

A 2012. november 1-i programon elhangzott meditációt most ingyen elérhetővé teszem:

„Béketeremtés szívemben halottammal kapcsolatban” (jobb klikk és mentés)

Médiumi ékszerek és festmények

Ajándékozd meg önmagadat vagy szeretteidet pozitív kisugárzású, a spirituális fejlődést támogató ékszerrel, festménnyel!

Vagy csupán csak gyönyörködj a róluk készült képeket nézegetve!

Irány a webshop!

Tápláló forrásaim

A példabeli Pistike egy álomgyerek, amikor az az óvónéni van velük, aki jó kisfiúnak tartja – de pokolian viselkedik, amikor az, amelyik rossz kisfiúnak.

Pszichológiai megfigyeléseken alapszik a tény, hogy ha valaki nagyra becsül, értékel bennünket, akkor tudatlanul is igyekszünk ennek a benne élő képnek megfelelni, sőt, ez a nagyrabecsülés szárnyakat ad nekünk, és még olyan dolgokra is képesek leszünk, amit talán magunk sem gondoltunk volna.

Ellenben ha valaki kevésre becsül, semmibe vesz minket vagy rosszat gondol rólunk, akkor keserűséggel telik meg szívünk és még ha akarjuk sem tudjuk kihozni magunkból a legjobbat, sőt magunk is csodálkozunk, hogy hogyan tudunk bénázni a jelenlétében …

Ugye vettél már észre magadon ilyet? Vagy másokon?

A vonzás törvényét látod itt működni!
Amire fordítja a figyelmét, amilyen képet ápol X magában Y-ról, Y azt az oldalát – hisz mindannyiunknak megszámlálhatatlan, pozitív és negatív tulajdonságunk-képességünk van, amik sok esetben egymásnak az ellentétei (pl. tudunk kedvesek is lenni meg tudunk nem-kedvesek is lenni …) – mutatja X felé.

Az én kedvenc képem erről az, hogy tulajdonságaink egy gömbfelszínt alkotnak, és az az oldalunk fordul valaki felé, amilyen mágnest az a valaki a kezében tart ….

No de nem feladatunk azon meditálni, hogy mások milyen mágnes tartanak a kezükben – az az ő döntésük – a mi kezünkben csupán az a döntés van, hogy mi milyen mágnest tartunk.

Szóval fordítsuk csak meg gyorsan a dolgot!

Mit szeretnél? Szeretnéd elérni, hogy körülötted szárnyakat kapjanak és önmagukat is felülmúlják az emberek? Hogy olyan kapcsolataid legyenek, amikből csupa-csupa szépet-jót kapsz?

A varázsige: nagyrabecsülés, nagyra értékelés!

Minimum: figyelmedet az illető általad nagyra értékelt tulajdonságaira fordítod, sokszor felidézed, hálás vagy érte (lehetsz hálás csak úgy általában, a Mindenlétezőnek / az Univerzumnak / Istennek / az Életnek – de még jobb, ha neki is elmondod :) )

Plusz: álmodhatsz nagyot róla, vizualizálhatsz sohanemtapasztalt viselkedést is felőle irányodba …
(Hogy lelkesítselek: nekem van például olyan kapcsolatom, hogy az illető senki máshoz nem olyan jó, mint hozzám … :) – nem kell tehát abból kiindulnod, hogy eddig, vagy mások felé mi telt az illetőtől!)

(És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy már attól is jobban érzed magad, azaz magasabb rezgésszinten vagy, hogy nem a negatívumokra figyelsz … – szóval mindenképpen megéri a pozitív dolgokra koncentrálni :) )

FacebookGoogle+TwitterPinterestMySpaceEmailGoogle GmailYahoo Mail
 


15 hozzászólás: “Egy kulcs a jó kapcsolatokhoz”

 1. Rózsika mondta:

  Hát ez is igy igaz! Ha valakinek a kritikája nem épitő jellegű hanemcsak macera,kivált bennem egy makacsságot és már kedvem sincs azt mondani hogy bocsi de ez csak az én véleményem volt,attól még lehet hogy a tiéd igaz,köszike szép napot kivánok Neked és minden kedves olvasónak


 2. Eda mondta:

  Na, de mi van akkor, ha azt a valakit azért szeretnénk megváltoztatni, mert Tudjuk, hogy rossz úton jár? És az eddig csinált marhaságai jutnak eszünkbe mindig, ha valami miatt eszünkbe jut, és automatice arra gondolunk, jaj, nehogy megint hülyeséget csináljon! És mindez azért, mert féltjük, szeretjük,és valójában a saját marhaságaitól szeretnénk megóvni? Ilyenkor mit lehet csinálni? Hogyan kerüljem el azokat a gondolatokat, amik a rosszra vonatkoznak? Igyekszem, néha sikerül is, és jó sül ki belőle, de van, amikor csak még rosszabb lesz. Olyankor vajon az én hibám, hogy nem voltam elég optimista?


 3. Éva mondta:

  Köszönöm, megpróbálom megváltoztatni a gondolataimat.


 4. Tormási Kati mondta:

  Eda!
  Javaslom, olvasd el a “Mindenki a maga útját járja – megengedem?” blogbejegyzést és a kommentjeit. Ha még utána is van kérdésed, várom!


 5. Eda mondta:

  Kedves Kati!
  Elolvastam, de nem igazán tudom alkalmazni, mert én szó szerint értettem azt, hogy az illető hülyeséget csinál, amiből talán effektíve baja lehet. És olyan makacs, hogy nem hallgat senkire, kipróbálja, hogy a feje valóban keményebb-e, mint a fal, aminek nekimegy? Próbálok úgy gondolkodni, hogy megkeressem mindenben a jót. De hogyan kerüljem el, hogy mégis az is eszembe jusson, ami rossz. Ez kicsit olyan, mint a fehér elefánt. Csak akkor sikerülhet a dolog, ha nem gondolsz közben a fehér elefántra. Na de ha ez így ki van jelentve, akkor persze, hogy eszedbe jut.
  És amíg el nem jutsz oda, hogy a pozitív gondolatok valóban bevonzzák a többi jót, (apró dolgokban már én is tapasztaltam, és láttam, hogy működik), addig azért számtalanszor van visszaesés, hátralépés, ami viszont elkeseríti az embert, és gátolja abban, hogy pozitívan gondoljon arra, hogy már megint nem sikerült valami. Azért igyekszem, és mióta olvastam a Titkot, szerintem sokat változtam, legalábbis én így látom, de van még mit tanulnom, rengeteg…
  Üdv Eda


 6. Tormási Kati mondta:

  Kedves Eda!
  Ha az illető nagykorú, joga van kudarcosnak tűnő tapasztalatokat megszerezni, a saját útját járni. Te sem szereted, ugye, ha rémüldöznek számodra biztonságosnak tűnő ötleteiden, és megpróbálják megváltoztatni elképzeléseidet, melyeket mindenképpen meg akarsz valósítani? Szítsd fel magadban a BIZALMAT, hogy a környezetedben minden a saját egyedien tökéletes útján halad a saját egyre boldogabb léte felé – mert ez valóban így van, és lelked békéjét fogod megtalálni, ha ezt képes leszel így látni. “Minden rendben. Szeretve vagytok.” (Abraham)


 7. zsuzsa mondta:

  én nagyon szeretem és szinte úgy érzem jól alkalmazom ezt a törvényt….de úgy érzem hogy sokan azért szórakoznak velem mert más a felfogágásom..


 8. Tormási Kati mondta:

  Zsuzsa!
  Ha ez zavar, tedd céloddá, hogy hasonló gondolkodású, vagy legalábbis toleráns embereket vonzzál magad köré. “Elfogadást, szeretetet kapok és adok a családomban, a munkahelyemen, bárhol, ahol megfordulok.”


 9. Nagy Annamária mondta:

  Sziasztok!
  Nekem volt egy kapcsolatom egy pasival, akit őrülten szerettem és bármit megtettem volna érte. Szakított velem és úgy éreztem megőrülök! Ő nagyon gyorsan túllépett rajtam, ami nekem nagyon fájt! Ennek már 8 hónapja. Még gyűlöltem is a szakítása és a velem való bánásmódja miatt. Mikor kicsit lenyugodtam felhívtam és elmondtam neki minden vele kapcsolatos érzésemet. Ő csak elnézést kért, ami szerintem nem ugyanaz a bocsánatkéréssel. A lényeg az, hogy miután elmondtam neki amit akartam, nagy meg könnyebülést éreztem. Csakhogy nem tudok mit kezdeni azzal a gondolatommal, hogy élje át mindazt a fájdalmat amit okozott nekem. Úgy érzem ez az egyetlen módja, hogy végleg megnyugodjon a lelkem és békére leljen. Mit tegyek?


 10. Tormási Kati mondta:

  Kedves Annamária!
  Úgy gondoltam, hosszabban válaszolnék neked. Ezért, és mert úgy gondolom, másokat is érdekelhet a téma, blogbejegyzést írtam válaszul:
  http://www.bosegmindenteren.hu/2011/09/elje-at-ugyanazt-a-fajdalmat-tippek-a-megbocsatashoz(Klikkelj rá!)
  Írd meg, hogy segítségedre volt-e.


 11. Eda mondta:

  Kedves Kati!
  Én most válás előtt állok, mert hosszú idő után végre meg tudtam lépni azt, hogy lezárjak magamban egy szakaszt, és eldöntsem, nem megy tovább. Elmúlt a szerelem, és ahogyan viselkedik, minden más pozitív is el fog múlni. Viszont egyelőre ott tartok, hogy nagyon kell egy állás, hogy legyen pénz, amiből megélek… Hát ez egyelőre nincs… Pedig úgy hiszem, ebben az egészben nekem is besegítettek az Égiek, mert nagyon sokáig toporogtam egy helyben, aztán kicsit a fejemre koppintottak. Nem volt kellemes, de így megtettem azt, amit már régen meg kellett volna…
  Most viszont úgy látom, vissza akar szerezni… Én nem megyek vissza hozzá, és már nem tudom, mi kéne, hogy ezt meg is értse, még hány nyelven mondjam el…
  Ha elképzelem, hogy boldogan élek, valaki mással esetleg, működni fog?


 12. Tormási Kati mondta:

  Kedves Eda!

  A fő kérdés, hogy most mit akarsz.

    Ha egyedül szeretnél élni ezentúl, ezt a jövőt színezgesd magadban, erre fordítsd a figyelmedet, ennek a rezgését erősítsd magadban.

    Ha szeretnél másik párkapcsolatot, akkor azt a jövőt színezgesd magadban, arra fordítsd a figyelmedet, annak a rezgését erősítsd magadban. (Ez esetben óvnálak attól, hogy a különválásotok utáni jónéhány hónap eltelte előtt újabb párkapcsolatot kezdj, mert amíg a férjeddel való, nemkielégítő kapcsolat rezgései jelen vannak lényedben, azok ugyanolyan problémákkal terhes, nemkielégítő kapcsolatot vonzanak hozzád.)

    Ne arra fordítsd a figyelmedet, amit nem akarsz. Fordítsd el a figyelmedet őróla, ne gondolkozz róla. Ővele semmit sem kell tenned, meggyőzni, stb. Magától ki fog kopni a környezetedből, ahogy a rezgésed változik, és nincs mihez kapcsolódnia.

    Annyit megtehetsz, hogy elmondod neki, hogy a szíved már másé. (Hiszen valóban a másé, a jövendőbelid párodé, illetve az önállóan megállni képes jövendőbeli önmagadé.)

  Szeretettel: Kati


 13. Vörös Klára mondta:

  Kedves Annamária!
  Most került véletlenül látóközelembe a blogbejegyzésed,ami nagyon szíven talált,mert pont úgy érzek én is,ahogyan te éreztél.(Nyilván már túl vagy a dolgon,ahogy látom,2011-es a bejegyzésed.)
  A férfi,akit nagyon szerettem és mindenben segítettem,támogattam,nemrég elhagyott egy idősebb,de gazdagabb nőért.Nagyon nem tudok mit kezdeni azzal a gondolatommal,hogy ő is érezze át a fájdalmamat,szenvedjen,mint én.Hiába olvasok pozitív gondolkodású könyveket,és lelkileg is magas szinten rezgek,hiszen segítek állatokon,embereken,akiken tudok,és ez valóban örömet okoz nekem,most mégis úgy érzem,hogy mindez hiábavaló.El tudtak hagyni,és ez az,ami nagyon fáj!Hogy nem érek annyit,hogy kelljek.Csak a bosszú gondolata éltet,és tényleg ezen agyalok örökké.Hogyan lehet mindezeken a negatív érzéseken túl lenni?(A legrosszabb,hogy minden nap látom őket,mert itt laknak a közelemben.)Van erre hatásos gyógymód az idő múlásán kívül?És neked begyógyult a lelked?Vajon ha nagyon akarom,és ezen rezgek ezerrel,minden idegszálammal,de nem görcsösen akarva,de elképzelve hogy megtörtént,akkor valóban visszaadja a sors a fájdalmakat annak,aki elkövette őket??
  Köszönöm a választ!!
  Üdvözlettel:Klára


 14. Tormási Kati mondta:

  Kedves Klára!
  Kérlek olvasd el az ebben a témában írt blogbejegyzésemet:
  http://www.bosegmindenteren.hu/2011/09/elje-at-ugyanazt-a-fajdalmat-tippek-a-megbocsatashoz/
  Írd meg, ha ezek a tippek nem segítenek és miért nem. Segítek akkor más módon, hogy a kötődésed ehhez a személyhez, ehhez a sérelemhez begyógyuljon.


 15. Tormási Kati mondta:

  Kedves Klára!
  Kérlek olvasd el az e témához írt blogbejegyzésemet:
  http://www.bosegmindenteren.hu/2011/09/elje-at-ugyanazt-a-fajdalmat-tippek-a-megbocsatashoz/
  Írd meg, segítettek-e a tippek, ha nem, miért – és akkor keresünk más módot, amivel feloldódhat a ragaszkodásod ehhez a személyhez, ehhez a sérelemhez.Szólj hozzá!


Mire jó ez az oldal neked?

Én, ha el is tudok időnként kalandozni élvezettel a filozofálgatás területére, alapvetően gyakorlatias típus vagyok.

Ezért aztán ezen a weboldalon főként praktikus tanácsokat fogsz találni arról, hogy
hogyan használd a vonzás törvényét ahhoz, hogy testestől-lelkestől jól érezd magad a bőrödben.

Szeretettel: Tormási Kati

Blogbejegyzések