“Bőség Minden Téren hírlevél”

Hírlevelemben értesítelek legújabb blogbejegyzéseimről, programjaimról, akcióimról!

Feliratkozásod esetén ajándékba kapod az „Azonnal jó hangulatot magamnak!” című e-könyvemet.

Klikkelj ide a feliratkozáshoz!

Az ajándék e-könyvemről

Szerintem a könyved zseniális. Nekem személy szerint az ötlettár nagyon sokat segített, hihetetlenül gazdagított. Gratulálok hozzá.
Nagypál Györgyné

Nagyszerű és nagyon tartalmas anyagot állítottál össze.
Nagyon-nagyon klassz a téma is, hisz mindenki vágyik egy kis jó érzésre, és a hozzáállásod is: érződik rajta, hogy szívesen segítesz.
Lorkné Szinicska Gyöngyi

Ennyi élvezet felsorolva egy helyen – csupán olvasni is feldobó!
Rengeteg élményt hozott felszínre bennem. Nem is tudtam, hogy ennyi kincsem van!

Klikkelj ide, hogy Te is megkapd!

Eckhart Tolle idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe.

A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan.

Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény.

A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Meditáció otthonra

A 2012. november 1-i programon elhangzott meditációt most ingyen elérhetővé teszem:

„Béketeremtés szívemben halottammal kapcsolatban” (jobb klikk és mentés)

Médiumi ékszerek és festmények

Ajándékozd meg önmagadat vagy szeretteidet pozitív kisugárzású, a spirituális fejlődést támogató ékszerrel, festménnyel!

Vagy csupán csak gyönyörködj a róluk készült képeket nézegetve!

Irány a webshop!

Tápláló forrásaim

Azt ígértem az „Azonnal jó hangulatot magamnak” ingyen e-könyvemben, hogy mutatok majd az ott leírt nem-rágondolásos elsősegély-módszerhez képest egy végleges gyógyulást hozni képes módszert a régi rossz emlékek kezelésére.

Mitől rossz emlék egy rossz emlék?
Attól, hogy akkor ott rossz érzések töltöttek el – és amikor felidézed, újra átéled azt a rossz érzést. A mondat első részével nincs is nagy gond, hiszen az ember spontán reagálhat egy helyzetre negatív érzelmekkel (bár ez is fejleszthető), de hát a spontán érzelmek ahogy jönnek, el is múlnak – a második részével annál inkább. Először is minek gyötröd magad az újbóli átéléssel, másodszor pedig, ha rossz lelkiállapotban tartod magad vele, akkor az életed további tényei is negatív érzelmekre okot adóak lesznek :( (ez a vonzás törvénye: hasonló a hasonlót vonzza).

Mi hát a megoldás?
Találj egy új, pozitív nézőpontot az emlékhez!

A spontán negatív reagálásodat az okozta, hogy akkor ott a gondolataiddal a nincsre, a hiányra fókuszáltál. Nincs választási szabadságod, nincs örömöd, nincs pénzed, időd, energiád, egészséged, biztonságod, lehetőséged, nem kapsz szeretetet, nem vagy elég jó, … Ettől aztán a legnegatívabb érzelmek törtek rád, a tehetetlenségérzés, félelem, szorongás, düh, irigység, elkeseredettség, kétségbeesés, bűntudat…

Gondolj vissza egy régi történetre az életedből, ami még most is érzékenyen érint.

Most hozzál döntést magadban arra vonatkozóan, hogy helyre akarod tenni magadban ezt az emléket, azt akarod, hogy a rágondolás többé ne kavarjon fel, hanem olyan gondolatok jussanak eszedbe róla, amik pozitív érzelmeket gerjesztenek benned. Ehhez az erős vágyadhoz a vonzás törvénye révén újabb és újabb gondolatok fognak társulni, olyan helyzetekbe és olyan információk birtokába (más emlékeidből, más emberektől, az olvasmányaidból, a médiából, …) kerülsz, melyek segítenek a „rejtvényt” megfejteni, hogy milyen régi hiteid alakították ki (akár tudattalanul) azt a szituációt, milyen (hiányra fókuszáló) gondolatok mentén élted az életed, amik saját maguk tükörképeként létrehozták, bevonzották azt a helyzetet.

Vizsgáld meg ezeket a hiteket, gondolatokat: ma is ezt hiszed, gondolod? Akkor valószínűleg ma is ilyen, benned rossz érzelmeket gerjesztő helyzeteket vonzol … :( Itt az idő lecserélni ezeket a gondolatokat! Például összerakhatod belőlük az ellenkezőjükként, hogy mire vágysz, mit akarsz a jövőben, és elkezdheted a vonzást ebbe az irányba.

Ha viszont úgy találod, hogy már túlléptél azokon a régi hiteiden, itt az ideje megünnepelni ezt a tényt, és újraértékelni azokat a régi kellemetlen emlékeket: hálásnak lenni értük, mert ezek tartottak neked tükröt, és ráztak fel, hogy valamit belül változtatnod kell!

Szóval gondolhatsz úgy rá, mint fejlődésednek egy állomására, amely tükröt tartott vonzásod akkori irányának.

Nyolcadikos korodban nem volt bűntudatod, amikor elsős korodra gondoltál, arra, hogy akkor mennyi mindent nem tudtál még … most se legyen bűntudatod, hogy a múltadban olyan életet vonzottál magadhoz, amilyet az akkori tudásoddal voltál képes … hogy úgy cselekedtél, meg hogy úgy cselekedtek veled, hogy olyan helyzetekbe kerültél, hogy olyan egészségi állapotod volt, hogy olyan volt kapcsolataid minősége, hogy olyan anyagi helyzetet teremtettél magadnak, hogy csak annyira tudtál szeretni és csak annyi szeretetet kaptál …

Fejlődésed végtelen. Minden lépcsőfokán bűntudatot akarsz érezni amiatt, hogy az előző lépcsőfokokon nem tudtál olyan tökéletesen teremteni, vonzani, mint a jelenlegin? Hagyj fel ezzel a balgasággal!

Mindenesetre az biztos, hogy most már nem vagy elsős :) … Ha ide tévedtél erre a honlapra, akkor már sokmindent tudsz! Tudod, hogy
- szabadon választhatod és teremtheted meg jövődet és
- jövőd a ma választott gondolataidtól-érzelmeidtől függ.

Tehát nem a múltadtól!!! A múltad nem befolyásolja a jövődet! Teljesen új lappal indulhatsz!
Teremtő vízióddal új képességekkel, tulajdonságokkal ruházhatod fel magad – ne keress ezentúl bűnbakokat, hogy miért vagy ilyen-olyan sikertelen … nem rossz emlékű múltad, nem anyád, apád, gyerekkorod, vagy a társadalmi-gazdasági környezet, melybe születtél, hanem csakis te leszel új formálója vágyott önmagadnak és környezetednek!

FacebookGoogle+TwitterPinterestMySpaceEmailGoogle GmailYahoo Mail
 Szólj hozzá!


Mire jó ez az oldal neked?

Én, ha el is tudok időnként kalandozni élvezettel a filozofálgatás területére, alapvetően gyakorlatias típus vagyok.

Ezért aztán ezen a weboldalon főként praktikus tanácsokat fogsz találni arról, hogy
hogyan használd a vonzás törvényét ahhoz, hogy testestől-lelkestől jól érezd magad a bőrödben.

Szeretettel: Tormási Kati

Blogbejegyzések