“Bőség Minden Téren hírlevél”

Hírlevelemben értesítelek legújabb blogbejegyzéseimről, programjaimról, akcióimról!

Feliratkozásod esetén ajándékba kapod az „Azonnal jó hangulatot magamnak!” című e-könyvemet.

Klikkelj ide a feliratkozáshoz!

Az ajándék e-könyvemről

Szerintem a könyved zseniális. Nekem személy szerint az ötlettár nagyon sokat segített, hihetetlenül gazdagított. Gratulálok hozzá.
Nagypál Györgyné

Nagyszerű és nagyon tartalmas anyagot állítottál össze.
Nagyon-nagyon klassz a téma is, hisz mindenki vágyik egy kis jó érzésre, és a hozzáállásod is: érződik rajta, hogy szívesen segítesz.
Lorkné Szinicska Gyöngyi

Ennyi élvezet felsorolva egy helyen – csupán olvasni is feldobó!
Rengeteg élményt hozott felszínre bennem. Nem is tudtam, hogy ennyi kincsem van!

Klikkelj ide, hogy Te is megkapd!

Egyéni tanácsadás

Elakadtál életed valamelyik területén?

Nem sikerül azt teremtened, amit szeretnél?

Segítségre van szükséged?

Várlak egyéni konzultációra
thetahealinggel
vagy anélkül.

Eckhart Tolle idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe.

A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan.

Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény.

A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Meditáció otthonra

A 2012. november 1-i programon elhangzott meditációt most ingyen elérhetővé teszem:

„Béketeremtés szívemben halottammal kapcsolatban” (jobb klikk és mentés)

Médiumi ékszerek és festmények

Ajándékozd meg önmagadat vagy szeretteidet pozitív kisugárzású, a spirituális fejlődést támogató ékszerrel, festménnyel!

Vagy csupán csak gyönyörködj a róluk készült képeket nézegetve!

Irány a webshop!

Tápláló forrásaim

Tiszta szívből tudom ajánlani neked is töltekezésül:

www.espavo.hu

www.noionmegvalositas.hu

www.sziakademia.hu

Elakadtál életed valamelyik területén?
Nem sikerül azt teremtened, amit szeretnél?
Tanácstalan vagy?
Személyre szabott segítségre van szükséged?

Várlak egyéni konzultáción!

(ha nem egyéni tanácsadás formájában szeretnél tőlem segítséget kapni,
hanem valamilyen más módon, klikkelj ide a választáshoz)

Ha problémákba ütközöl valamilyen témában, nem sikerül azt teremtened, amit szeretnél, 4 területen kell rendet raknod:

 • a szokásos gondolataid és szavaid terén
 • a szokásos érzelmeid terén
 • a szokásos tetteid terén
 • és  a tudatalattidban

Fő célkitűzésed az legyen, hogy az érzelmi létrán feltornászd magad a csúcsra, azaz az adott életterületeden egyértelműen pozitív érzelmű hozzáállást, gondolkodást alakíts ki, hiszen csak így tudod azt vonzani, teremteni, amit szeretnél.

Szokásaidat gondold át és a célodat nem szolgálóaktól válj meg, helyettesítsd olyanokkal, amik szolgálják a célodat.

Ha mindezeket a változásokat nem sikerül elérned a rendelkezésedre álló módszerekkel, akkor a tudatalattid gátolja a sikert a múltad önkorlátozó hiedelmeivel és érzelmi blokkjaival.

Ha úgy érzed, már mindent megpróbáltál és eleged van abból, hogy mégsem haladnak úgy a dolgaid, ahogy szeretnéd, egyéni konzultációt kérhetsz tőlem.

Én szívesen hasonlítom magamat egy jó háziorvoshoz (vagy “házi” természet-gyógyászhoz), akihez rendszeresen elmész, hogy kisebb-nagyobb gondjaid esetén
– segítsen azt átlátni,
– személyre szabott megoldási javaslatokat, gyógy-szereket-módszereket ajánljon, amivel otthon te magad tudod az életedet gyógyítani,
– kisebb beavatkozásokat végezzen el – olyanokat, melyekre addigi praxisa során kiképezte magát (injekciózás, fizikoterápia, biorezonancia, akupunktúra, …),
– ha nagyobb beavatkozásra lenne szükség, küldjön el specialistához,
vagy ha nincs is semmi komolyabb bajod, segítsen feltérképezni, merre és hogyan fejleszthetnéd tovább magad vagy hogyan emelhetnéd általános energiaszintedet.

Ami az én szerszámos-gyógyszeres-módszeres ládámat illeti:

 • nagy gyakorlatom van az együttműködő kommunikációban (emk), melynek segítségével rutinosan megtaláljuk felmerülő problémáidban a minden szempontból kielégítő megoldást számodra (minden olyan szempontból, amire tudatos vagy az adott pillanatban), azaz hogy hogyan lenne célszerű gondolkodnod-érezned-cselekedned az adott szituációban (emk-s terminológiával: feltérképezzük a tényállást, a hozzá fűződő érzelmeidet, a szükségleteidet, és megfogalmazzuk a kérést önmagadhoz, hogy ezek után hogyan állj hozzá …)
 • önszabotálás felszámolása a személyiségrészek fejlesztésével (ennek során felhasználom az nlp-s ismereteimet és Orin illetve Szabó Ica tanításait)
 • önkorlátozó hiedelmeid és érzelmi gátjaid megváltoztatása (thétahealinggel illetve Abraham, Orin, Szabó Ica tanításai nyomán)
 • általam vezetett-irányított együttes meditáció – felsőbb aspektusaidhoz (lelkedhez-szellemedhez) való kapcsolódással illetve felsőbb erők (angyalok, mesterek) segítségének behívásával
 • számok-szimbólumok fejtése (tarot és numerológiai ismereteimmel, intuitív képességemmel)
 • célkitűzés és a megvalósítás végigkísérése (coaching és nlp-s módszerekkel illetve Abraham nyomán)
 • gyász és kapcsolati gyász, önmagadnak és másoknak való megbocsátás folyamatának végigkísérése (thétahealinggel valamint Kuthumi Mester és Orin tanításai nyomán)
 • a múlt lelki sérüléseinek begyógyítása (ebben családállítós, regressziós, thétahealinges ismereteimet tudom kamatoztatni)
 • félelmek feloldása
 • lelki egyensúlyba, lelki békébe megérkeztetés
 • pozitív életszemlélet és hozzáállás kialakítása

Tudnod kell azonban, hogy semmilyen beavatkozás (sem az, amit én tudok, sem az, amit valami módszernek a specialistája) nem csodamódszer abban az értelemben, hogy az varázsütésre, a te tevékeny közreműködésed nélkül oldana meg bármit az életedben. Viszont igenis vannak csodálatos módszerek, amikhez folyamodva, a magad tudatos munkáját hozzátéve (akár előtte, akár utána), csodálatos eredményeket érhetsz el.

Mondok egy példát:

Tegyük fel, hogy nem megfelelő táplálkozási és fogápolási szokásaid miatt kilyukad a fogad. A fogorvos (a specialista) a maga csodálatos szerszámaival (tényleg azok, gondolj bele, mi volt néhány száz évvel ezelőtt) szépen betömi, rendbe hozza. Ha ezek után (vagy akár ezt megelőzően) nem változtatsz az étkezési és fogápolási szokásaidon, akkor előbb-utóbb ott állsz majd megint kilyukadt foggal.

És a szokásaid megváltoztatásához szükséged lehet egy segítőre. És ahhoz is, hogyha netán a fogorvosi injekciótól később rosszul éreznéd magad, vagy a fogfúrástól átmenetileg kilazulna a szomszédos fogad. Szóval a beavatkozás utó- vagy mellékhatásaival megküzdeni is segít egy jól bevált, rendszeresen felkeresett háziorvos (“házi” természetgyógyász).

Az életünk ennek a tükre: “megszoktam, hogy így csinálom/gondolom/érzem”.

Ha változást akarunk az életünkben, változtatni kell a szokásainkon!

Megváltoztatni viszont csak akkor tudunk valamit, ha ismerjük azt a dolgot, tudatában vagyunk, tudatosak vagyunk rá.

Az érzelemvilágunk és a viselkedésünk teljes mértékben, a gondolatvilágunk nagy részben tudatosítható, következetes önmegfigyeléssel.

 • Én segítek neked önmagadat tisztábban látni (tudatos és tudat alatti érzelmi-gondolati-viselkedési mintáidat beazonosítani) – főként normál tudatállapotban történő beszélgetéssel, de keményebb dió témáknál meditatív állapotba történő mélyüléssel (így ugyanis jobban hozzáférünk a tudatalattidban megbújó tartalmakhoz)
 • És segítek neked mintáidat megváltoztatni, ha úgy ítéled meg, hogy valamelyik már nem szolgál téged – kezdetben a normál tudatállapot átalakításán dolgozunk, majd meditatív tudatállapotban kialakítjuk a kívánt mintát a tudatalattidban is
 • Mindez beleágyazódik egy célkitűzési-célmegvalósítási folyamatba: azon az életterületen dolgozunk, amit éppen a legsürgetőbbnek ítélsz. Segítelek a megfelelő illetve a megfelelően megfogalmazott cél felállításában, és támogatólag végigkísérlek a megvalósításában
 • Két találkozásunk közötti időre önmegfigyelési és cselekvési “házi feladatokat” kapsz. Az önmegfigyelés az önmagad tisztábban látásában való előrehaladásodhoz, a cselekvés a mentálisan kialakított minták fizikai realitásba rögzítéséhez szükséges – szorosan kapcsolódva ahhoz a témához, amin éppen dolgozunk veled
 • Minden egyes találkozásunkkor egy erőteljes tisztítást végzünk energiarendszereden, ha igényled (mint ahogyan testünk bepiszkolódik azáltal, hogy a fizikai világgal érintkezünk nap mint nap, ugyanígy érzelmi és gondolati „piszkok” is rakódnak ránk a környezetünktől – illetve saját elhasznált energiáink „szemetétől” is jó időnként megszabadulni)

Természetesen egyetlen alkalomra is jöhetsz, gyorssegélyként. Ekkor természetesen jóval több időt vesz igénybe a helyzeted felvázolása, mint amikor többedszerre jössz, hiszen akkor már ismerem az életkörülményeidet.

Egyetlen alkalom (1,5 – 2 óra) ára: 6.000,- Ft

Ha elköteleződsz 6 alkalomra (2-4 heti rendszerességgel), akkor egy alkalom 5.000,- Ft (nem kell előre kifizetned az összes alkalmat, megbízok benned, hogy valóban eljössz a többi alkalomra is)

Érdeklődés, bejelentkezés:

Írj egy emailt a jelentkezes(kukac)bosegmindenteren(pont)hu email címre,
vagy egy rövid sms-t a 20/210-7325 telefonszámra („X.Y. vagyok, személyes tanácsadásra jelentkezem hozzád.”).

Az emailre értelemszerűen emaillel fogok válaszolni, sms esetén felhívlak – de figyelj rá kérlek, hogy ha a telefonszámod nem szokott látható lenni, akkor az sms-be írd bele a telefonszámodat is –, és megbeszéljük a helyszínt és az időpontot.

Helyszín-lehetőségek:

- Budapest, XI. kerület, a Kosztolányi Dezső tér közelében (pontos helyszín bejelentkezéskor)

- szükség esetén házhoz megyek Budapesten és környékén – ekkor a nyugodt helyszínt neked kell biztosítani a beszélgetéshez, és az utazáshoz szükséges plusz időmet és útiköltségemet is neked kell állnod

- ha vidéken vagy külföldön élsz, és nem tudsz utazni, akkor internetes távkonzultáció (skype) is lehetséges. A menete ugyanaz, mint a fent leírtak, csak a személyes találkozást egy internetes kapcsolat helyettesíti. Ebben az esetben a fizetés előre történik, és kérem, a jelentkező emailben írd le, hogy hozzávetőlegesen a hét mely napjain, milyen napszakban tudsz nyugodt körülményeket teremteni a skype-os tanácsadáshoz és mi a skype neved.

A Skype egy ingyenes internetes telefonálási lehetőséget biztosító program. Nincs csatlakozási díj, nincs telefon díj. Ha szélessávú interneted is van, az összes költsége egy mikrofonos fejhallgató beszerzési ára.
A velem való beszélgetésekhez szükséges egy webkamera is, mert elengedetlennek tartom, hogy ne csak egymás hangját halljuk, hanem lássuk egymás arcát, mimikáját is.
Ha még nincs Skype program a gépeden, ide kattintva letöltheted.

FacebookGoogle+TwitterPinterestMySpaceEmailGoogle GmailYahoo Mail
 

Mire jó ez az oldal neked?

Én, ha el is tudok időnként kalandozni élvezettel a filozofálgatás területére, alapvetően gyakorlatias típus vagyok.

Ezért aztán ezen a weboldalon főként praktikus tanácsokat fogsz találni arról, hogy
hogyan használd a vonzás törvényét ahhoz, hogy testestől-lelkestől jól érezd magad a bőrödben.

Szeretettel: Tormási Kati

Blogbejegyzések